Entri Pagi Hari Sabtu mengenai Hadiah Yang Diperolehi...

Yeszaa...penutup tirai hujung minggu....
my entry mengenai hadiah yang I dapat untuk minggu ini...
oklah sedikit sebanyak menokok tambah stok yang sedia ada di rumah..
deodarant and body lotion dari contest FB Garnier...
Hadiah dari rancangan TV Kids On 2 untuk Yana (best sebab dapat buka akaun Giro RM150 dan voucher famous Amos RM20)....Actually I tengah tunggu 2 hadiah yang sama untuk Anaqi sebab dia menang 2 kali...tapi tak sampai2 lagi...hmmmm

Consolation Prize untuk ZA White contest...dapat barangan 3 ketul seperti di atas yang berjumlah RM98

Hamper jnj RM60 (early bird winner)...ni contest bulan feb dulu...I pun tak hengat dah...
dah cam duta jnj selalu sangat ke opis depa nak collect hadiah...
sampai security guard dan receptionist kat situ pun dah cam muka I...hoho
seketul produk loreal...dah sedekahkan kat Echot...ni menang dari MWW...
ntah bila I masuk pun tak hengat juga....takpelah janji ada....
so itu ajer rezeki untuk minggu ni...

Comments

Em's Family said…
itu ajer?? itu bukan itu ajer.. itu terlebih sudah :)
Em's Family said…
This comment has been removed by the author.
mama zharfan said…
congrats!!! yg paling best as u said savings account utk yana tu..:)
amira....ahaks..syukran2

suzie...tu yang agak best tapi kena buka kat BSN..(payoh nak cari :p)
Anonymous said…
haaaaaa
takyah tunggu tunggu daaaa
ada parcel utk anaqi, jgn lupa brg yg sy pesan k!! =P

aunty icha