fo-fu-lor-kah ? ?

takde maknanya..ahaks
thanks to wansteddy...yang inform saya tentang mukaku menjadi readers panel untuk Malaysian Women's Weekly keluaran September 2010..dan juga Cariedee yang menyebut2nya di wall facebook ku itu..
I just copy what did I mentioned in Reader Panel MWW corner..
I am: A family oriented yet ambitious and outgoing person, who enjoys taking up any challenge.
Likes: Writing poems and trying out new recipes, as well reading and surfing the internet.
I'm saving to buy: a new camera
Secret ambition: To be motivational speaker
Proud of: The success my children have achieved!
:) acece !
Ni lak...kalau uol's beli barangan Tesco nilaian lebih RM80 ke atas boleh dapatkan buku resepi Tesco sempena ramadhan secara percuma...

lepas tu...try lah my resepi ya...
see...
hahah...
Tak hengat sape yang kasi link suruh join contest resepi anjuran tesco...
so memang orang Tesco test dulu resepi ni...sebab gambar I hantar lain...
alhamdulillah..rezeki kenanya hadiah saguhati...
voucher RM 100 rembatan minggu ini...
syukran...
fo fu lar kah...
oohh tidak....
apatah lagi gila glamer...(me not that type...tempias ajer)

Comments

Wansteddy Tales said…
alhamdulillah rezeki masuk >< best menang voucher ni nak perabih beli brg pn tak rasa ralat sbb free hehe
mama zharfan said…
part voucher tu sgtlah best!!! jd popular pun best gak :) cayalah beb..dh glamer my fren ni :)
Anonymous said…
Hello All

After lurking around ayuarjuna.blogspot.com for I while and enjoying the site from the background I have decide to join up!..There seems to be some really good member in here and I like much very..

Please forgave me if I get on your nerves by my speaking but English is not me first Language[url=http://latesttrendsll.info/].[/url][url=http://dobehindthescenes.info/forum].[/url][url=http://smartthoughtsvi.info/].[/url]
Em's Family said…
pergh rezeki raya tu!! cayalah!!
wan-mmg best bila dapat voucher..belanja tak guna duit...main tunjuk2 jer hehehe..

suzz- takdelah glamer sgt...tak kuar tv pun..lain lah cik ezna kita :)

anonymous- :)

amira- walaupun sikit..rezeki tetap rezeki :)
ruha said…
wah kakak fofular giteww
ruha- tak fo fu lor lagi ler... hehehe
Hermit said…
oh tidakkk... wahahaha..