Hadiah setelah seminggu kembali bekerja...

Saya dapat Microwave brand Faber ini dari inPublisher melalui contest facebook. Tak sangka terpilih. Gambar bersama perabot di pameran MFFF di KLCC dan kemudian kena buat slogan. So saya antara 3 pemenang yang terpilih. Hepi!
Early bird winner dari Kimberly Clark contest. Dapat barangan Rm30..dari tisu, tuala wanita dll and Congrats to my fren Ezna coz being the 4th winner for this contest. Cun ler beg travel u....jeles ni...hihi

Beg laptop (Smooth-walking notebook bag) dari juiceonline...
smart..tapi takde laptop lak nak diletakkan dalam beg itu..
hehehe..
so tunggu beg laptop sekarang koyak/buruk baruler I tukar..
Barangan Buds bernilai RM204, dari Majalah Mami&baby...

hamper jnj RM150 sempena diri ini menjadi tetamu undangan dalam rancangan talk show Tik Tok (I lupa dah nama rancangan itu),,,yang confirm hosnya adalah Cik Erra Fazira kita..huhu
alhamdulillah untuk rezeki minggu ini :)

Comments

mama zharfan said…
wah...sungguh lumayan and murah rezeki!!! congrats yer ayu ;)
alhamdulillah...thanks suzz...hish u lagi hebat beb!
u ne mmg bertuah.. tapi tuah bukan bergolekkan? semua u usaha... i tabik spring kat u
Shifa said…
kak ayu, kalo nak jual microwave tu bgtau shifa ek.. memang tgh dok carik microwave ni.. hehe..
anyway congrats!
Shafidah Shamen said…
ayu,

ko jadi tetamu rancangan tiktok, dah keluar tv lum? nak tengok kooo :D
mama amana&arief- yup mesti kena usaha sikit.. :)

shifa-...ok akan difikirkan...nanti akak discuss ngan big boss :)

pid- slot aku seminggu sebelum raya...tgk weh...heheh

Popular Posts