The Last Airbender Preview

The Last Airbender ni memang sangat ditunggu oleh Anaqi dan Akid since diaorang memang follower cerita ini dari rancangan TV lagi. So saya try dapatkan 6 tiket preview untuk membawa satu famili tengok cerita ini (kecuali Amani kena tinggal ngan maid). Cam segan jer beratur collect tiket kat banyak kaunter hehe.
Lepas tengok movie baru saya tahu apa 4 elemen itu -water, earth, fire dan air..dan puak2nya...dan kemunculan Avatar lah. Cheh. Dalam movie ni ada gak plot2 yang tak logik...paling ketara pemilihan pelakon..puak air contohnya penduduk kebanyakan muka cam orang cina takpun korea tapi ketua dia orang putih (mat saleh). Part yang komander Zhou (dari puak api) bunuh ikan kat dalam gua apa signifikan dia pun tak tahu..lepas bunuh macam tu jer...haiya m.syamalan!... tapi dari segi teknik CGI memang dua kali saya tabik..sangat cantekkkk!
2 dari 4 orang anak...ni korang buat gaya bersilat ke joget cak lepong...
my kids memang enjoy movie tu siap request.."Mummy nanti kita cari DVD dia okey"
yolah!

Comments

nampaknya...... filem nie dibantu oleh teknik grafik yea....
mama zharfan said…
tabik spring kat u sbb boleh dpt 6 free tix tu!!! cayalah ayu!!
hazman...ada...kalu tak macamana nak bend...airbender, waterbender (katara), fireneder (zuko), earthbender...memang cun cgi die

suzz...what to do anak ramai...hahaha

Popular Posts