Parent-Child Nutrition Workshop

Hari Sabtu 7hb Ogos 2010, lokasi Hotel Royal Bintang PJ saya dan Anaqi menyertai workshop anjuran Nestle. Seramai 30 pasangan ibu dan anak menyertai workshop ini.

Sepanjang workshop berlangsung ada diskusi mengenai pemakanan anak-anak. Baru saya tahu yang kanak2 tidak memerlukan vitamin sebagai supplemen kerana dengan pengambilan makanan seimbang sehari sudah mencukupi untuk mereka. Selain daripada itu pakar psikologi juga menasihatkan agar ibu-bapa tidak membenarkan anak2 mereka menonton lebih dari 2 jam sehari (hmmm saya lepas ni kena monitorler memandangkan Anaqi sangat obses dengan TV)

Lepas diskusi dalam group...kena bentangkan di depan semua peserta. So saya jadi presenter mewakili kumpulan A. Belasahi jer...takde skrip pun....ala2 baca kat kertas mahjong lepas tu menggoreng sendiri...hahaha

habis setiap kumpulan bentang para pakar nutrisi dan psikologi pun buat rumusan dan memberi beberapa cadangan... so part ni memang banyaklah ilmu yang diperolehi...

tapi tidak untuk mamat ni...start jer diskusi dengan panel siap tidur dengan lena...
bila terjaga siap mengingau lagi...adeh...
al-kisahnya Anaqi memang cam tak berapa sihat hari tu tapi dia beria nak iku I bawa jer..
kesianlak tengok dia..melepek jer...
Ni aktiviti bersama chef selebriti yang agak terkenal...Chef Florence Tan...
Sebelum masak joget dulu...

Bukan chef ni masakpun...dia siapkan bahan...pilih 3 pasangan ibu dan anak...siapkan hidangan berdasarkan menu yang diberikan...cheh!...hehehe...tapi disebabkan perut dah lapor sangat so memang segmen ini sangat dinantikanlah..
ole2 dari Nestle kerana menyertai workshop...
memang FUN! lain dari lain....

Comments

Suzz : Memang best!!! hu hu hu
suzz-...mmg best...

ezz- iyyoshhh
Anonymous said…
Jewelry is women's best friend. It is surely a [B][URL=http://www.tiffanysfree.com]tiffany sets[/URL][/B] long lasting gift to your loved ones and enhances ones beauty [U]authentic tiffany jewelry[/U] with its attention getting charm. So, while buying such beautiful jewelry for [B]tiffany jewelry store[/B] your precious ones, you need to make [B]replica tiffany jewelry[/B] sure that you get them from trust worthy places. Pandora bracelets, Links of London, Tiffany jewelry [U][B]authentic tiffany jewelry[/U][/B] offer you top edge designs and high quality jewelry at affordable prices. They are known for their [U][B]authentic tiffany jewelry[/U][/B] elegant yet bright designs that could match any occasion. Jewelry these brands offer has a specific [B][URL=http://www.etiffanystore.com]tiffany jewelry[/URL][/B] meaning that expresses many feelings.

Silver bangles and bracelets of Tiffany jewelry [B][URL=http://www.etiffanystore.com]tiffany jewelry[/URL][/B] are known for their delicate knots and symbols which express unity and harmony. Their heart shaped lockets which express love make [U][B]authentic tiffany jewelry monthly promotion[/U][/B] their partner feels that they are precious [B]replica tiffany jewelry[/B] and wonderful.

These jewelries are quite famous [B]tiffany jewellery uk[/B] among couples who say that these unique and simple [U]tiffany jewelry boxes[/U] designs of Tiffany jewelry are long-lasting and incomparable. Some [U][B]replica tiffany jewelry[/U][/B] designs in Tiffany's jewelry date back to decades ago, which make them [B][URL=http://www.tiffanysfree.com]tiffany pendants[/URL][/B] a perfect gift as a heirloom, so that it could be passed from one generation to another, this explains the timeless beauty [U]cheap tiffany and co jewelry[/U] of the jewelry and still be in fashion even after many generations


Links of London is yet another designer [U][B]3tiffany & co jewellery[/U][/B] jewelry store that offers wide variety of jewelry which [B]best website to buy discounted tiffany jewelry[/B] makes every one a proud owner, who ever buy it. These jewelries are outstanding [U][B]discount tiffany jewelry[/U][/B] jewelry store in London. There are known for its craftsmanship, each [B]tiffany jewelry store[/B] and every piece of jewelry is hand made in its workshops situated at [B]cheap tiffany and co jewelry[/B] London. Pendants, necklaces, ear rings studded with immaculate diamonds are completely mesmerizing. Get your self [U]authentic tiffany jewelry monthly promotion[/U] a best buy in any of these brands, sure you [U]tiffany jewelry store[/U] well not regret.

Popular Posts