Ramadhan ke 15, Berbuka puasa di Kenny Rogers

Encik hubby memang dah plan...
Nak bawa anak-anak berbuka kat luar (at least sekali)..
memanjang makan kat rumah...boring gak..
tapi memandang waktu Maghrib tu pendek...
kami decide berbuka ala kadar kat rumah..
Lepas solat maghrib baru keluar makan..
saya buat sardin crunchy roll *gambar di atas ya..

Pergi 1 Utama, memandangkan banyak pilihan kedai makan kat situ..
Finally decide makan kat kedai Encik Kenny...anaknya Rogers ahaks

ada muffin, order dessert ais krim

macaroni cheese untuk anaqi..(nak tambah kalestrol badan kah?? )

set 1/2 barbeque grilled chicken with 3 dishes side untuk Akid dan Afiq

set 1/4 chicken with 3 dishes side untuk Yana...

memang happy anak2ku itu sekali-sekala menghirup udara sejuk setelah sekian lama tak keluar berjalan malam :)
jumlah bil makan untuk malam itu, RM84.05....(ni kalau buat belanja dapur cukup seminggu) hik hik

Comments

mama zharfan said…
ok jer tu, sekali sekala kan..bukan ari2 pun..me semlm berbukak kat KFC :)
heheh.,,,
me bukak pose kat luar tak boleh lama2 kesian kat amani duk umah :p
ruha said…
ade munge di roti itu
ada projek buat roti itu ruha...kehkeh..sebab itu ada munge :p
sardin tue nampak lagi menarik
kadang2 bawak anak hirup udara luar seronok tau
mama amana & arieff- kan kan kan...eheh
Wildan said…
Wouw,,,nyummmii

Popular Posts