Rezeki Minggu Ini :)

Cash RM100 dari Hitz.fm (Contest online TxtBuddies With Spritzer)
Beg sandang dan pelekat dari istore.com.my (via facebook)

Barangan dari contest Kids on 2 (atas nama Anaqi)

Bakul rotan dari Teakia

dan juga kotak barang kemas (kayu jati) dari Teakia
Bakul dan kotak diatas value RM200++
Saya tak tahu nak ambil ngan voucher so ambil barangan yang tak perlu tambah duit..hehe..Kedai Teakia ni jual barangan jati jadi agak mahal barang-barang kat situ.
Buku resepi dari Alaf21 (contest online : Kuiz Rojak)

Wallet Alfo Raldo dari majalah Wanita. Surat pembaca saya tersiar so nilah habuannya.
Hari ni walaupun saya tiada kelas tapi jadual saya padat dengan meeting.
Tekak saya bengkak dah dua hari so volume suara adakala tak keluar langsung..
Banyak benda nak buat tapi saya tak nak menstress diri..
Tarik nafas dan ambil masa ikut rentak diri..
Janji diri happy
p/s: Nak berbuka dengan hidangan western hari ni ...hmmm

Comments

mama zharfan said…
as impressive as usual..best tu!! esp yg cash tu :)
suzz- okla sikit2...la ni dah kurang join contest...me bz betul... :(
bz betul pun ada gak perezen. x tau la kalau tak bz
ezz- hehehe..time masuk masa tak bz.. :)
Wansteddy Tales said…
bestnya >< klau join contest pastu menang mmg rasa berbaloi2 >< saya ni kalau menang ciput pn rs sonok bagai menang hadiah utama kakaka...
wan- sy join contest cam dah menjadi tabiat atau hobi kekal...tapi cam biasalah...masuk 10 kadang2 kenanya 2...tapi takpe janji happy apa yang kita buat...sangat best susah nak digambarkan
wan- i pun impressed ngan hadiah2 u...siggy mmg terror la...
Wansteddy Tales said…
sbrnya secara xsengaja je tu myb xramai join. sya langsung xtaruh harapan pd contest sign2 ni sbb xteror menyign ><

Popular Posts