Tukar langsir beli karpet sebab...

1. nak Raya
2. dah 3 tahun tak beli langsir dan karpet barusaya beli langsir rumah..Guna voucher Giant yang dapat dulu..
Beli warna hijau...kainnya lembut jer...
suke suke suke

lepas tu gigih mencari karpet sama kaler ngan langsir..
anak-anak pun semangat mengangkut karpet dari kereta ke dalam rumah..
see my new carpet....
I like...
raya tahun ni lebih ceria...yeay!

Comments

mama zharfan said…
selamat bercarpet + berlangsir baru hehhe
Em's Family said…
Giant suke ni sebab semua color hijau :)
BIONIC WOMEN said…
waaaaahhhh...sukenya. Kita x jumpa ag cari langsir yg berkenan...kat jusco ada yg berkenan tapi x cukup plak, sliding goor ader, tingkap nyer xder..huhuhu
Wansteddy Tales said…
saya pn sedang berazam nk tukar langsir baru raya ni sbb klu tetamu dtg rumah bikin malu je sebelah kaler lain sebelah kaler lain. grafik la konon padahal mmg xde matching langsir! hehe... btw suka kaler hijau tu. warna yg aman ><
EiJa ZaQuaN said…
wah syoknya thn ni dpt tukar langsir n carpet..eija dh 2 tahun x tukar langsir..maybe thn depan kot br ade budget nak tukar..hehehe..
suzz- selamat selamat hehehe
amira- menyokong sepenuhnya warna tema giant-meng"ijau" gitu
bionic women- hoho kena gigih lagi ni cari langsir...wan- hahaha...lawaknya...(kreatif giteww)
eja- takpe eja tukar bila rasa perlu...dan ada budget (sy pun guna budget voucher)
NUNU EERA said…
lgi bbrpa ari nk raye ni.. smpt lgi nk tukar yg lain2..;)
nunu- sempat...sempat...makin dekat nak raya makin murah :)