Yeay Hadiah Gorjes dari Wansteddy sudah sampai!

Habis sahaja kelas semalam, saya begitu stress kerana memikirkan kertas exam banyak gilos nak marking. Tup2 sampai opis....ada parcel untuk saya...yeay parcel wansteddy...suke suke
suka sangat frame bergambar dolly AyuArjuna ini. Cute.

dah selamat saya letakkan sebagai perhiasan di bilik ofis saya...tada...tak boleh letak kat rumah habis anaknda2 daku main nanti...

tada...buku Return Fairypolis....cantik sangat...

syok jer I buka helaian demi helaian...my colleagues kat opis sama melayan2 tengok kandungan buku itu...sweet sungguh..

Part last buku ni paling best...ada muzik2 gituh...ohhh I like...
tapi paling mengujakan Wan dengan bermurah hati memberi hadiah sampingan kepada saya...antaranya saya dapat...
1) Dolly design ~ boleh print saiz A4
2) Badge design ~ codenya dipaste bersama email saya
3) Dolly widget ~ codenya dipaste bersama email saya
4) Dolly widget welcome note ~ codenya dipaste bersama email saya
5) sample produk dalam blog wansteddy

trillion thanks ya Wan!
ohhh saya senyum lebar habis...ala2 kalau tidur dalam senyuman cam tidur dalam iman..
acheh!

Comments

Wansteddy Tales said…
Sama-sama kasih...
Suka dengan penerimaan baik dari Ayu. terharu tengok frame dolly kat atas meja tu. Trimas buatkan entry khas ini sekali. suatu penghargaan buat saya. Sekali lagi, tak jemu nak ucap. Tahniah Ayu!
ruha said…
teringat dolly kat emenang
wan-... :) :) :) speechless hihi

ruha- dolly dari JB tu ehh...oho!
mama zharfan said…
congrats ayu!!
me jeles hihih :p

Popular Posts