1..2..3..4...jam sebelum nak balik Kampung

Saya sebenarnya dah bercuti sejak Isnin lagi..
Mengambil kesempatan meluangkan masa bersama anak yang sudahpun bercuti..
Saya tak de lah buat kuih raya (walaupun sebenar2nya plan nak buat kuih raya hehe)
Tapi saya duk bz masukkan games baru kat PSP anaqi, amik hadiah yang mana patut amik minggu ni, beli kasut Ben 10 Akid, beli high heels dan tudung untuk Yana..
1..2..3..4 jam sebelum balik raya saya baru perasan..
Dedet ngan saya baju raya tak beli lagi...kasut pun tak de..
saya orde daging 4 kilo..adeh janji tengahari dapat kalau lebih dari waktu tu
sedekah jerlah jawabnya..
1..2..3..4 jam sebelum balik raya saya kena siapkan 5 kerja yang tertangguh..
sempat tak sempat..? kena menyempatkan...ahaks
1..2..3..4 jam sebelum balik...hati tiba2 raya sayu jer...(nak tinggalkan rumah, mak dan adik2 kat KL)
harap2 perjalanan saya sekeluarga selamat..
harap2 helper still bersama saya bila balik kl nanti (my SIL cam nak amik balik sob sob) sebab saya tak de tempat untuk hantar Amani yang makin demanding penjagaannya lately ni..
tapi sebenarnya...1..2..3..hari lagi sebelum raya menyebabkan saya benar2 raya sayu dan pastinya akan merinduinya lagi...tiba2 jer teringat roh2 yang baik sudah pulang ..teringat mereka2 yang begitu merindui mereka yang tiada ( i miss my tokwan, dan my ex-boss) Di kesempatan ini saya dan keluarga memohon ampun dan maaf kepada semua..
Moga raya ini memberi kegembiraan dan merapatkan hubungan sesama kita..
Salam Lebaran, Maaf Zahir Batin...

Comments

mama zharfan said…
selamat hari raya yer ayu :)
Panjang umur thn dpn kita jumpa yer :)
Em's Family said…
selamat hari raya
semoga selamat sampai ke destinasi, yes me too, missing my late auntie...
PutraRocker said…
salam 28 ramadhan..wooot3 o_O
selamat beraya bersama keluarga terchenta!!! :-)
suzie, amira, naqie dan ezna- SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN
Anonymous said…
Lets gabfest before you know it:)
[url=http://www.petersunscam.net]Peter Sun Scam[/url]
Ayn Nur Azhana said…
selamat hari raya mdm! anyway, sy da jmpe gelatin 2 hehe..=)

Popular Posts