Gigih Meraih Undi...Adehh

Saya hantar video anak saya di laman web sinar.fm untuk menyertai Cilik Celik Sinar secara suka-suka dan tidak disangka video anak saya terpilih antara 10 teratas..
Jujurnya saya tidak tahu pertandingan memerlukan undian paling tinggi...
Saya menerima sms 3 hari yang lalu mengenai video anak saya terpilih dari Enfagrow dan meminta saya meraih undi untuk video tersebut..
Penat...stress...memanglah...
lebih-lebih lagi kena jadi peraih undi...huhu
tapi yang agak terkezut tu...saya ada perasan satu video ini...yang bermula dengan seawal 45 votes...dan tidak sampai satu jam sudah 400 votes...hebat benor...
Saya yang nak dapat 10 undi dalam satu jam pun belum tentu...
mungkin juga dia ramai sahabat yang membantu..takpun fake facebook akaun berlambak kot..tapi memang rata2 dapat undi tinggi pun secara perlahan2 dan yakin para ibu2 ini pun turut gigih meraih undi seperti saya (ohhh i really hate LIKE contest)

saya hanya ada 1 akaun facebook...
saya terpaksa melunaskan banyak tanggungjawab minggu ini (kena keluarkan carrymark student)...ni belum kes yang tak ambil kuiz segala bagai :p
saya kena jadi peraih undi (kalau tak sibuk)
saya ada banyak perkara/isu yang berserabut dan perlu diselesaikan segera...
tapi saya sangat menghargai jasa kamu yang sudi mensedekahkan satu undi untuk video saya kerana walaupun undian saya tidaklah hebat mana...saya akan gigih berusaha...
kalah atau menang belakang kira ... yang penting berusaha...
salam mari mengundi video akid zulqarnain...klik AKID GO! GO!
p/s: pesanan penaja anda tidak perlu berumur 21 tahun ke atas untuk mengundi janji ada akaun buku muka (facebook) kehkeh

Comments

ibu_Arifa said…
okey..akan undi utk akid nanti.. good luck yer akid :)
mama zharfan said…
good luck yer akid!!!
ok akak..cik tom dah like no 229 tadi...good luck!!
thanks ezz...thanks cik tom :)
ezz pulak suzz....hehehe sori..tersasul huhu
mommyYen said…
hai ayuArjuna
dah tolong klik utk akid..
setakat saya ada 235 LIKE
btw..gud luck for Akid..
thanks mommy yen...n salam kenal :)
suzzsuzie said…
aunty suzz dah like td...nnti aunty like lagi ye...kasi menang!
thanks suzi ...:) sekali jer suzie utk satu akaun :)
Sitisifir10 said…
Ayuarjuna, salam kenal..saya baru je dapat mesej di chatbox kedai saya :) anyway, saya tolong like juga utk 253...insya ALLAH lepas ni saya tolong like guna hb punya lak ek.. :P
salam sitisifir...terimakasih kerana sudi undi anak saya...sangat menghargainya :)

Popular Posts