Girly Thingy :)


Teruja habis saya bila jumpa booth yang banyak items girly..terutama yang warna pink..
Kebetulan kedai ni buka booth kat ground floor di Ampang Point, siap ada promotion best buy, less sampai 70%..
naik rambang mata pilih...untuk my Yana.. Plastic beg dia sangatlah cute miut...
2 beg saya borong u... pencil case untuk Yana RM10, pesan saya "Pakai tahun depan ya Yana"

so beg ni saya beli untuk Yana...after less harga jadi RM15

Beg ini untuk Adlyn (cousin yang paling rapat dengan Yana), harga RM15

beg ni...untuk mak Yana...
ngeh ngeh comel kan...suka I...
sesuai tak sesuai belakang kira..janji dalam hati berbunga2 ada taman gitu!
Harga RM20

ni pulak beg sekolah anaqi...
belum cukup setahun sudah begini jadinya...
nak kata banyak sangat buku...takleh lawan kuantiti buku Yana...
adeh....pueh lah selongkar stor cari beg2 yang mana boleh pakai.. :p

Comments

mama zharfan said…
best tu!!!!! memang comel sbb semua pun kaler pink!!!!
BIONIC WOMEN said…
eh..macam best jer bebarang tu..my girl memang suka beg2..slalu beli kat butik girls...rm49.90 sebiji tau..
nak terjah ler ampang point ler gini
suzz- :) tu ler...rambang mata tengokkan..esp..pink kaler

bionic women- singgah jgn tak singgah...rasanya sampai end next month booth tu...klu tak salahlah :)

Popular Posts