Hadiah Minggu Terakhir B4 RAYA.. dan budget $ RAYA

Percaya atau tidak 2 staff dari team marketing MamyPoko bertandang rumah saya selama sejam..membuat kajian pengguna mengenai pemakaian lampin buang...dan satu pek MamyPoko ole2 buat Amani...heheh
Tiket movie Pua Chu Kang dari astro online...bilalah nak gi tengok :(

Asalnya bukannya hadiah saya...Cicada punya...tapi Cic menghadiahkan kepada saya *wink *wink ..ni menang contest under Kimberly Clark (early bird)

Tiket wayang GSC filem Expandables dari Astro online...tak mungkin dapat tengok :(

Special prize winner untuk contest Resident Evil Afterlife...dari tupai online..
heheh..dengan 4 tix preview 3D lagi (kemungkinan besar 'burn"tix iteww...tayangan 8hb malam..dah balik kampung kot..

Glee Mug dari FB sony music...heheh contest beraksi macam Glee karakter :)

Ni best, sesame street LIVE!...saya menang 4 tix untuk persembahan sabtu ini..dari Sinar.fm

CD Bionic dari Malay Mail (email contest)

voucher Jusco RM60 rebate sebagai pelanggan dan ahli kelab Jusco yang tegar (terutama bila time J-card member card day) hik hik
***
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Duit raya...saya tukar RM200 semuanya RM1...
kenapa tak tukar RM5 atau RM10...
saja2..kalau nak kasi RM10=10 keping...
cam nampak tebal sikit angpow raya...
so nak duit raya..meh ler datang raya kat umah saya ya!

Comments

Em's Family said…
sesame street!!! wahwahwah, baru tadi borak ngan husband pasal tiket, tapi tak jadi sebab nak raya agi
Wansteddy Tales said…
Tahniah Ayu >< kemenangan yang berbaloi. best cuci mata tgk hasilnya. mamypoko 1 pek tu jimat pakai untuk 2minggu ><
mama zharfan said…
best best..yg paling best jusco voucher tu hehhehe
amira, my kids semangat nak tgk Sesame Street..tapi start kul 8.30pm tu yang cam leceh sikit (terkejar2 berbuka pose dan solat maghrib)
wan- :) dapat pampers free walaupun satu...me tetap happy
suzz- sangatlah best dapat shopping guna vou heheh

Popular Posts