Prize Giving Ceremony; Perfect Match Contest

Saya disini..untuk mengambil hadiah kebetulan kilang F&N berdekatan dengan rumah saya :)
siap ada jamuan kecil-kecilan...
sangatlah best terutama bila perut memang lapar yang amat! (me tak sempat breakfast)

paling best dan meninggal kesan di hati 3 layer tea..
pehhh memang tak puas kalau minum segelas...

First prize winner, Puan Norzalilah (dari Kemaman Terengganu) dapat set mangkuk Corning ware RM695 dan barangan Habib RM10k.. kebetulan saya satu meja ngan famili Puan Norzalilah so rancaklah kitaorang bercerita. Rupa-rupanya suami dan Puan Norzalilah memang kaki contest..ngeh ngeh...tapi hadiah diaorang hebat...kebanyakan GPnya...hadiah paling best menang pergi Europe, dapat kerusi urut OSIM (Jacobs) dan banyak lagi. Suami Puan Norzalilah ni memang dari zaman bujang aktif bercontest. Puan Norzalilah caterer so banyaknya barang yang beli memang dia akan guna samada untuk masakan, jualan dan sebagainya.

Saya antara pemenang2 no.2 dapat set Corningware RM695 :)
Terima kasih kepada kak Noni kerana sudi mensedekahkan kepada saya pembalut tin susu F&N. Jasa akan dikenang selalu :)
Puan Norzalilah tengah sarat mengandung anak no. 7..Menurut Kak Norzalilah setiap kali dia mengandung rezeki kemenangan untuk keluarganya pasti berganda. Acheh. Contohnya tahun ni saja...dia dah menang 2 camcoder, satu kerusi urut OSIM, PS2 dan banyak lagi...hebat kan

ni lah hadiahnya...wink wink
dapat goodie bag lagi...ni lah isi2 nya...
suke suke

Comments

Wansteddy Tales said…
wan tak join sbb diberitahu contest ni base on himpunan terbnyk pastu lucky draw ye k.ayu? apa pn tahniah k.ayu... sungguh bertuah menang set rm600++ berbaloi2 ><
mama zharfan said…
hadiah yg sgt best!!!! congrats yer ayu :)
Em's Family said…
OMG!!! dapat Corningware... i ni tengah tunggu warehouse sale corningware, n ak serbu
wan- mmg rasanya based penyertaan terbanyak..walaupun ada slogan...target nak dapat 10 yang terawal setiap minggu. alhamdulillah dapat dua...inipun mujur kawan yang kasi pembalut fn...

suzz- thanks ya

mama emir- corning ware mmg berbaloi dan tahan...waranty 10 years :)

Popular Posts