BATA Sale Meletops!!

Wohoooo saya ke sini secara sendiri. Hajat dihati hendak mencari KASUT SEKOLAH buat Yana dan Anaqi. Tapi apakan daya saiz tiada yang dikehendaki. Dipendekkan cerita, lain yang dihajati lain yang pula yang dikecapi..HoHoHo....
Murah Murah...Lelong Lelong....kasut sekolah ada tapi saiz terlalu kecik dan terlalu besar..
cam agak frust..ingat nak borong kasut sekolah..sebab Anaqi sahaja saya memerlukan 5 pasang kasut. Diakan lasak. Adoilah.
tapi mata ni terpanalak kat kasut ladies yang comel2..Harganya RM10 sepasang..
So hasil rembatan maut saya selama 40 minit di Menara Mustapa Kamal (kat area Mutiara Damansara)..
kasut Dedet...harga asal RM107 harga jualan kat sini RM40
Mula2 saya ingatkan nak amik kasut kulit harga RM79 harga jualan RM40..
Alang2 biar saya harga mahal jualnya murah hehehe (berbaloi sikit)..
Cam nak amik keduanya..tapi membazir lak dedet jenis kasutnya hanya satu (jenis orang yg setia citarasa hahahaha)
my new shades yeay! dan tali pinggang aka tali barut perut untuk dedet..
saya beli sebab murah`RM15 dan RM10
yang ni beli masa tgh kompius..sebab dalam kepala berfikir2 "macam dah banyak handbag"
tapi bagi mengelakkan kesan trauma mengingati sebab tak membeli (ianya boleh memberi kesan berminggu2) so saya amiklah satu ~brand Marie Claire harga RM20
Amani punya kasut RM5 setiap pasang kecuali dalam kotak RM10..
Anak bongsu so perlebihkan sikit haha (lagipun murah)
kasut Anaqi, Yana, Akid dan Afiq..rasanya RM15 sepasang takpun Rm10 lupa dah
kasut saya..dan saya...dan saya...RM 10 sepasang
serius....I bayar semua kasut2 dalam gambar ni RM50 ajer...pehhh
lepas dah jumlah kan harga kasut yang sedia murah dia up kan lagi diskaun 50%...
Hoho...Hoho...Saya suke shopping ari ni..Ni senyum boleh sampai ke malam...
uol's nak pergi boleh lagi sale ni dari 27/10 sampai 3/11 kat Menara Mustapha Kamal (dekat jer ngan Tesco Mutiara Damansara)
**pesanan buat Dedet resit saya simpan elo2, rapi + kemas ni~agak2 boleh claim tak boss :p

Comments

BIONIC WOMEN said…
sampai bila bata sale nih????
Mama Zharfan said…
wah..sgt murah. handbag tu sgt cantik. i like!
bionic women- sampai 3/11 klu dtg awal lg byk stok :)

mama tisya- murah...murah jualan akhir thn

suzz- i pun suke handbag tu huhu
Anonymous said…
k ayu
apersal dia add lagi 50% ?
kena ada puchase certain amt utk dpt that discount ke?

ica ler! :P
cha baru kak yu perasan kat banner tu...beli 10 pasang RM 50 (cuba tgk kat gambar kat posting)....
Hermit said…
uih tak tahan.. ingatkan apalah tadi call 2,3 kali time meeting, takut anaqi punya alergi makin teruk ke haper, alih2 tanya size kasut.. pergh... menguji keimanan tol.. i dunno u lah!! your claim approve lambat bulan ni hahaha
hahahah i dunno your size la...hohoho
efa fairuz said…
ishhh sakannya shopping,,murah murah pulak tuuuu.. huwaaaa jelesi! sy kat peghelih ni mane nak dapat sale camni.. kat kl banyak kann.. huhu *pasrah*

btw, berbalas singgah.. hehe

Popular Posts