Bila Jumpa Anak Musang Dalam Ofis

Saya sendiri tak sure adakah ini benar anak musang...
Kebetulan ada cleaner kat opis jumpa (rasanya dia tertido dalam baldi untuk mop2 lantai opis)...dan akhirnya petang itu kawan saya Kak Ita sibuk nak bawa balik..siap letak dalam tong sampah bersih yang berongga...
Anak musang ni cam mengerang ala2 kelaparan so Kak Ita suapkan dia susu dengan straw..
Memang lapar sungguh...kesianpun ada...mesti dia rindukan mak dan famili diakan...
Teremosi lak..
Tapi serius memang comel...tengok mata yang bundar...suaranya yang sayup2...
Saya memang tak sampai hati...hmmmm

sama tak gambar anak musang kat atas ngan gambar anak musang yang saya google...

Comments

Akma Azlin said…
Ya Allah. tak comelnye.garang!
akma- ramai gak kata ank musang tu garang....garang2 comey

noor azlina- mmg comeyyyy...tapi musang cam takut gak heheheh
Mama Zharfan said…
cute tp kesian sbb terpisah dgn ibu dia :(
suzi- cam sayu jer sbb tempat dia bknnya disitu... :(
alahai geli juga nak pegang ni sebab bulu panjangggg......:-)
ezz- i tak pegang sebab dah namanya musang...tapi my fren yang bawa blk kata...best main ngan anak musang ni...manja lak tu
Amirul Ameer said…
pehh.. aku tgh cari seekor.. sape ade lg bagitau aku.. aku naaakkk.. nak cari yang masih kecik.. ade orang kate kalau bela dia dari kecik dia jinak lebih dari kucing dan anjing... dan senang paham bahasa.. ikot cakap.. pls pm aku kalau ada..

ameer.jrock88@gmail.com
013-2677588

Popular Posts