Cerita Raya lagi dan lagi :)

Ramai orang suka dengan baju yang saya pakai hari ini..
Ceh ceh menarik perhatian..
Baju raya tahun lepas sebenarnya..
Hadiah kain sutera dari cina (mak hadiahkan masa die gi lawatan ke Beijing)
saya tempah sulam kat tangan...cantik tak??
ngan kat leher...upah sulam, jahit baju dan kain tambahan dekat RM100..
oklah.. :p

hari ini saya ada 4 jemputan raya, ict dept, law dept, library dan Bank Muamalat ss2 (ni dapat jemputan masa saya pergi bayar duit kereta pagi ni) ngeh ngeh

antara makanan kat ict department...
banyak sangat...nasi tomato, nasi lemak, ketupat, rendang, soto dan segala macam makanan raya...tinggal isi ke dalam perut jer...

dan confirm ada lebih makanan boleh tapau boleh bawa balik..
tak yah masak malam ni heheh :)

Comments

BIONIC WOMEN said…
murah nyer upah jahit dan sulam satus jer..kat maner tuh???hehehe
bestnyer makan2 dan makn lagi dan makan sepanjang bulan syawal ni kan
suzz--mmg best senario biasa di uia bila lps raya

bionic women- tempah kat adik security guard kat uia ni :) alhamdulillah rezeki makan hehehe

Popular Posts