Entri Hadiah Hari Jumaat + KepalaKu Yang Dah Senoneng

Budak kecik ni letely ni rajin bangun tengah malam. Kadang2 sebab dia batuk (tak selesa tidur), terbuang air agak besar, puas tidur lepas maghrib....adehhh yang menjadi sasaran mummy dielah..kena bersengkang mata bermain sambil borak2 takpun golek2 sambil tu kena kasi tangan sebab dia nak mengigit kalau kasi benda lain dia tak nak...Nak juga gigit tangan mak die... :)
Berbalik entri yang sama setiap Jumaat, hadiah yang diperolehi untuk minggu ni..
Buku dari PTS untuk saya, Yana dan Anaqi. Buku Dedet belum sampai lagi sebab saya baru reply email kemenangan last week so lagi 2-3 minggu rasanya. Ini dari peraduan mengulas cerita kanak-kanak secara online.
ole2 dari Coke. Hantar sms sepertimana yang tertera kat botol coke dapatlah saguhati..Boleh buat air batu ikut rupa paras botol coke ngeh ngeh
susu anmum lagi, mesti uol tertanya apesal tiap2 minggu dapat susu ni. Saya hantar banyak ehsan sudu dari kengkawan dan cikgu kat nursery. Tak pernah beli lagi susu Anmum untuk tahun ini. Cam rugi minta stage 4 banyak sangat....sebab expired dia tahun 2012, kalau minta stage 3 sempat lagi simpan untuk Amani.
Barangan produk kecantikan (lupa deh namanya) nilaian RM550 dari mag HerWorld..guna nama adik..so adiklah yang dapat...hahaha...sedekah kat dia sebab kat umah berlambak lagi tak guna lagipun mak sha n mak bik jer tempatku bergantung harap untuk menjaga Amani bila hendak pergi meronggeng dan berpoya-poya. So kira hadiah belated besday korang berdua ya hahahaha...

Comments

mama tisya said…
apsal tk nmpk gmbr
ya ke mama tisya...alamak kat pc ni nampak lak....adehhh camana nak buat ehh ada idea tak???
Hermit said…
saya nampak semua pix ok je mi.. amani yg comey, bilala nak panjang rambut... tak macam pompuan..
ok dedet...amani tu rambut dia cam gulung2 sikit....nasib baik suke senyum ada gak manisnya klu tak cam baby boy
Mama Zharfan said…
congrats yer ayu :)
amani sgt comel eiii geramnya me nak peluk2 heheh
mama tisya said…
kt umh bole view..mayb kt opisku kot prob td...

**bj merah yg pki time p tgk teater tu bli kt jusco je brand scarlet ..bli time jcard jugk tp tk ingt jcard kt mn..hehehe

Popular Posts