Jamuan Raya Bersama Erra Fazira

Saya dan Encik Hubby disini, The Gulai House Carcosa Seri Negara..
Pada pukul 12tgh bersempena dengan Jamuan Raya Bersama Erra anjuran Wyeth..
Balik dari berbelanja barangan dapur di Carrefour, hantar anak2 ke rumah mak..
Saya terus ke sini.. :) Saya sempat rakamkan gambar Erra dan Engku Alessya...dan tidak melepaskan peluang bergambar bersama (walaupun saya comot ketika itu hehehe)
Ni senarai menu yang saya dan Encik Hubby nikmati..
Menu pertama: Baked salmon cake with crispy scallop honey seafood black sauce...
pehhhh, punya panjang nama menu ni...yang dalam cawan tu rasanya ala2 kuih otak-otak sikit
Menu kedua: Braised chicken thigh in coconut cream

Menu ketiga: Sagu with coconut cream, ais-krim and mixed fruitGambar saya ngan Rose dari Mombloggers Planet (blogger jemputan dari Wyeth), Kak Liza dari Majalah PAMA dan juga gambar Erra sedang beri ucapan... Ini adalah pertama kali saya ke Carcosa Negara, bangunannya sangat cantik "mencerminkan rekabentuk bangunan zaman kolonial". Hiasan dalaman juga sangat menarik dan tersusun indah.
Gambar bersama 10 pemenang dan pasangan masing2...

goodies saya dapat dari Wyeth :p

dan ucapan khas dari Erra untuk Yana..tulis kat belakang pencill case dari goodie bag
Sangatlah best jumpa Erra lagi dan Alessya memang comeyyy
Thanks Wyeth :))

Comments

mama tisya said…
wah dpt mkn2 ngan erra kt carcosa negara..best2
mama tisya- me first time pg carcosa...bgnan cantek...errapun cantek.... :)
Mama Zharfan said…
bestnya!!!! me jeles heheh
dh few times u jumpa erra ni ayu :)
u menang contest wyeth rupanya..dpt cash lagi ke
Little Mama said…
ayu, nice meeting u there at carcosa ;)
suzi- takde cash...mng makan2 jer...erra pun dah cam.."eh cam biasa tgk jer"...heheheh

little mama aka ros- i lebih teruja jumpa u rose...siap ckp ngan hubby.."saya mesti amik gambar ngan rose, antara blogger tegar yang sy sgt suke" :)
seronok tgok u macam2 u masuk..hubby u pun mcm very supportive
baby (mama aman&arieff)- :) :) my hubby mmg sangat menyokong ngeh ngeh
Erra.....sukanya i. Cantik....aleesya bulat nyer
yatie- jgn jeles..jgn eles..i jeles ngan u dapat jejalan kat jepun

ezz- :) erra tetap maintain cantek gitu...allesya sgt cute
Akma Azlin said…
Salam. blogwalking.
Wah!!! menariknya.macamana boleh tak tau wyeth bg goodies ni.
kebetulan nampak iklah kat tesco...rasanya wyeth ada buat promosi besar-besaran kat semua hypermall
Wansteddy Tales said…
wa... akhirnya berjaya juga k.ayu pergi. saya baru perasan entry ni. tahniah k.ayu. ramah juga k.erra tu ye :)
tu lah wan...buat suspen jer bila hubby bls kat org wyeth "tengoklah dulu"....heheheh

Popular Posts