My Amazing Child Winner Category B

Akid adalah antara 6 peserta yang terpilih dari kategori B berdasarkan votes tertinggi. Tapi kalau dilihat dari bilangan votes Akid hanya mendapat 260 berbanding peserta lain yang ke semuanya mencecah beribu votes... Namun saya tetap bersyukur kerana dengan kesabaran dan kegigihan saya meraih undi melalui laman web facebook dan blog Akid berjaya juga..Dahler time tu nak raya/ bulan pose memang takde masa...

Syukran Akid akan menerima cash RM1k dan hamper Enfagrow RM300. So Khamis ni Akid kena berentap lagi on stage untuk pemilihan grand final winner (kena compete winner kategori A dan B, semuanya 12 orang). Yang mana hadiah semua dalam bentuk voucher percutiaan RM8k, RM4k dan RM2k...

Saya ada berbincang ngan Akid perkara ni (cam tak sesuai jer word 'berbincang' iteww)...
Saya: Akid, nanti kena naik pentas sebab Akid dah menang...
Akid: yeay!
Saya: tapi kalau Akid nak menang lagi best kena buat persembahan best2
Akid: Persembahan?..Nak buat apa? Hadiah apa?...
Saya: Dapat voucher cuti2...
Akid: Dapat naik kapal terbang tak mummy...Akid nak naik kapal terbang...Boleh tak bawa satu famili...
Saya: Boleh...tapi kena lah buat betul2...
Akid: Ala...mummy ajarlah...nak buat apa...nak buat apa...

dan sehingga kini saya dan Akid tak prepare apa-apa pun...
camana tu???
adehhh...saya tak menaruh harapan untuk kemenangan besar janji Akid happy dan mahu perform kat atas stage itu adalah pencapaian terbaik!

so kalau free mehler datang tengok anak saya buat persembahan kat Sunway Piramid, Khamis ni...chow chi chow....

Comments

mama zharfan said…
congrats for both mommy & son :) berbaloi2 meraih undi tu :)
Hermit said…
thanks for voting.. sangat hargai sokongan semua for my wife & kid... mummy mmg rajin & got many good friends.. proud of her... always :)
asfiedaimpiana said…
good luck n do join my contest too :D

Popular Posts