pssttt...hadiah minggu ini

hadiah dari PA&MA Planta Gold...
tak tahulah value berapa...tapi kasi dalam 2 plastik karangkraf :)
sila abaikan pemandangan belakang yang tidak berkait langsung dengan tajuk entri.

set gundam dari mag gempakz..
terima kasih wan steddy org pertama yang inform I psl kemenangan ini...
Anaqi paling suka sebab dia peminat Gundam..

hadiah vitamin lagi...
dari majalah PA&MA ruangan ibubapa romantis...dapat saguhati...
buruk jer gambar I heheheh..

ni dari MooGoo facebook..
terima kasihlah yang "like" my comment...walaupun kalah tapi MooGoo suka usaha I promote "like" page dia...dia kasi gak...mmg I berangan nak kasi Amani...anak lembu pink ini..
thanks ya pada semua yang like my comment terutama ezna, dania dan encik hasbullahh ngeh ngeh ngeh


malam pertama Amani bersama Pinky Bootie,
sampai mengingau Amani tido ngan anak lembu pinky iteww..

Comments

mama zharfan said…
me tumpang excited setiap kali baca ur entry on prizes...hubby me pun selalu komen kat me, katanya, me nak kena ikut jejak langkah u ler, menang byk2...me kata,u dh tahap pro, tak leh compare dah ;)
suzz u takkde kat malaysia jer...blk sini u ttp pro comper....ngeh ngeh... i mng ciput2 jer...alhamdulilah sikit2...
mama tisya said…
sronok tgk org dpt adiah mcm2 ni...tahniah2..

**nanti dh try wt triffle tu, jgn lupa up gmbr tau
Wansteddy Tales said…
k.ayu pesan kat anaqi kalau2 dah xberminat auntie wan sedia terima biarpn second hand! hahhaa
mama tisya- thanks :)...ahaks...tapi rasanya triffle yang i buat kecantikannya takleh lawan u punyalah sifu :)

wan-....hoho...dah pesan dah....dia dok sengih jer...
Em's Family said…
huhu, kali ni i vote for planta!! boleh masak best best.. anyway congrats.. ur luck always on ur side!!
inilah blog pertama yang buat me tau ad abanyak GA melalui blog..ingat entry pertama yang me baca kat sini u join erra fazira punya tv series

kalau tak silap mas atue ayu mcm ayu tgh pantang/habis pantang..

lepas tue nampak pulak blog suzie..
aiyoooooooooo terus me masuk mcm2 contest..
baby amana&arieff- atas kesudian u jenguk blog i...secara tak langsung memanjang silaturrahim..:)
blog suzie hari2 i mesti terjah :)
errr kena sokong kengkawan...ha ha ha....ezna dania hasbullah tu macam family i jer....ha ha ha :-)
ezz- aa'ah kan...heheheh...anyway many thanks ya!!

Popular Posts