Saya Miss Amik Hadiah...Ada Hadiah Lain Menyusul

Ni bukan hadiah saya...ni hadiah Dyat* (saya cilok gambar dari fb dia heheheh)
Sebenarnya saya dapat gak cuma saya tak pergi amik...
Menyesal gak :p . takde rezeki nak buat macam mana, hujung minggu lepas saya terlalu sibuk..
saya dan hubby menang...kalau tak dapat dah 48 botol...uiks...

mini ball sempena FIFA 2010...
redeem dari MILO...ehsan plastik dari adik dan mak saya..

barangan koleksi princess..ada pencil case, sepit, getah rambut, alat tulis..
gambar Yana terpilih dalam ruangan Saya dan Majalah Princess

2 lagi open tix gsc..dari kotex.com.my

Lampin PetPet dari Majalah Mami&Baby....
Jimat kos pampers untuk bulan ni...
PaMA pun ada call minta confirm size...suke suke

Hamper RM100 dari Johnson...menang dari contest "Jom Main"

alhamdulillah...walaupun termiss ambil itu Bliss.... :(

Comments

Wansteddy Tales said…
tahniah k.ayu rezeki mencurah2 :)
Mama Zharfan said…
rezeki anak2 u tu :)
wan- alhamdulillah wan sikit2... :)
suzz- :) :)
ruha said…
lorr akak, saya dah nampak akak punyer nama,klau tau leh saya amekan, saya pon amek iorg punyer, x sapai 5 hari dah abis hehe
tu les ruha...rugi2...takpe rezeki lain kali... :)

Popular Posts