Update Perkembangan Amani

3 hari berturut ini saya bz berkursus..cam biasa dah namanya pendidik..
bila cuti jer kena manfaatkan diri dengan kursus sana-sini... Amani sekarang dah nak masuk 5 bulan...
gigi putih sikit2 dah nampak kat celah2 gusi..
so bila breastfeed dia memang ler sakit..lebih2 lagi bila dia duk menggulum2..
lepas tu duk sengih2...

paling suka bergolek macam ni sambil tarik toys...
kalau letak kat tilam umah...satu ruang tamu dia boleh pusing

ada one time tu dia bergolek dari car seat kereta...
mujur saya bawa kereta slow....
ni kes tak pasang safety belt kat baby car seat dielah ni
minggu depan ada appointment kena suntik....
harap2 mummy tak postponed cam ari tu lagi...
alasan bz bz bz.. (cam mak Amani sorang jer kat dunia yang bekerjakan heheh)

Comments

Mama Zharfan said…
geram betul tgk amani ni sbb comel+chubby :)
Sekali tengok macam Engku Aleesya :-)
suzz- sekarang dahi dia dah benjol huhu

ezz- ya ke...hoho..maknya takdelak cam muka erra keh keh

Popular Posts