1 1/2 Jam Aktiviti Seorang Ibu + 5 Anaknya

waaahhhhhh..pagi Sabtu yang indah, seorang ibu dan 5 anaknya:-
1: kul 11 pagi kat Mid Valley...borong baju kurung dan shirt Amani yang ada less 70%
2: dengan niat berbelanja di Jusco untuk menyertai contest yang akan berakhirnya esok.
3. sempat gi Hyundai showroom, isi borang dan amik gambar untuk fb lucky draw :p, lps tu gi makan McD merangkap breakfast dan tengahari
5. cuci gambar 8 keping ...projek..projek hoho
6. keluar Mid Valley kul 12 tgh, gi 7Eleven amik duit dan posing sekali depan ATM (sbb nak join fb AmBank Contest)..daa kalut lupa nak amik slip statement pengeluaran...ceh!
7. sampai umah kul 12.30tgh, keluar lauk dari peti....anak layan tv lepas tu semuanya tertido tak sedar diri...

1 jam 30 minit seorang ibu dan anaknya beraktiviti. Petang kul 3 ada inviatation lucky draw event kat teh tarik place OU-tp dah terlajak tido..ahaks...

Comments

Mama Zharfan said…
semua contest-related activities..boleh dpt best comper mummy ni ayu :) tabirk spring :)
@e_da said…
huh iron lady..sy yg anak sorang ni pun kdg2 terkial2.... gud luck!!
aahla.. tabik betul u angkut semua anak2 u..sabar betul u ne laaaaaaa....
wah...iron lady...how did u managed to do all that? respek betul kat u
suzz- pagi2 anak sudah tanya "tak ke mana2 ari ni mummy?"

e-da- letih gak tapi bila bw kuar rumah kurang sikit stress 'havoc' dlm umah

baby (amana & arieff)- sabo...ank dah limo dah huhu

devi- iron lady?..huhuh being part of them..n have fun together :)

Popular Posts