Ben 10 Ultimate Boot Camp di 1 Utama

Peminat Ben10 sememangnya menantikan acara Ultimate Boot Camp yang diadakan pada hari Sabtu 27 Nov 2010 bertempat di 1 Utama. Dan anak lelaki saya juga begitu berkobar untuk meyertai aktiviti-aktiviti yang dianjurkan.
Pendaftaran sememangnya sangat panjang. Memang kena banyak bersabar. Saya dan anak datang pukul 11 pagi no. giliran sudah 150 lebih...pehhhh..
see muka yang gumbira
booth 1: kena buat aksi Ben Ten...AAaaAaaaa
booth 2: cari alien sampai jumpa...dah jupa kena namakan...
booth 3: paper n tornado...kutip sebanyak mungkin..
booth 4: susun..kena susun ada nombor. Sayapun tak paham tapi anak saya main susun jer..ahaks..

booth 5: lukis ikut garisan... (ni kat upper roof)
booth 6: merangkak dalam jaring..
booth 7: lempar kat nombor (cam main dart tapi dia guna bola)
booth 8: tiup belon dan pecahkan dapat token untuk main aktiviti booth 9
booth 9: cam main baseball...kena pukul bola (guna token)dapat semua cop...cop 1 masa pendaftaran amik bag dan landyard
kena tukar kat booth last..ada dapat hadiah final dan sijil penyertaan :)

paling cun beg ini..saya suka sangat...
ni sijil penyertaan..esklusif gitew...

anak saya sangat suka dengan key chain Ben 10...(dapat kat booth no 3 dan 6)

antara hasil lumayan setiap booth ..nampak banyak sebab anak saya ramai ahaks..
kul 1.15 balik...yahooooooooo

Comments

mama tisya said…
ank laki sure minat ben 10..ada ke gegurl yg minat ben 10...hehehe
mama tisya- ank lelaki mmg kbyk suka ben 10...ank pompuan mungkin ada jugak..ben 10 kan ensem

Popular Posts