Bubba Gump...Nyum Nyum

Lepas jer bershopping kat Butik Voir di 1U terus gerak ke The Curve. Kali ni untuk aktiviti makan-makan lak. Guna voucher Bubba Gump, Mak Sha belanja selebihnya. Menurut my sis restoran ni diperkenalkan oleh kumpulan Naza. Konsep deko dan makanan diambil dari inspirasi cerita Forest Gump.
Sambil menunggu order Yana duk rajin buat aktiviti kat kertas dan menggunakan pensel yang sememangnya disediakan oleh pihak restoran untuk pelanggan kanak-kanak.
Belek menu mengambil masa lebih 10 minit. Kena baca detail nama menu serta bahan-bahan yang digunakan. Akhirnya 3 main dishes bersama 2 air diorder...cukupkah???
pasta dalam mangkuk besar....
lupa dah nama menu ni..tapi ada nasi, ikan salmon, sayuran dan rasanya cam masam-macam sikit...pehhh sedap sehingga menjilat bibir. Harga kalau tak silap RM29.90
salad...terbaek...dalam mangkuk yang besar (my mum suka makan salad dah cam kategori vege hardcore lak)
2 air dalam gelas agak besar. Ice lemon tea dan smoothies ALabama (ada rasa peanut butter + coffee) sedap sungguh!!!
posing sikit Mak :)
semuanya RM165++, so guna vou RM150 selebihnya Mak Sha Kaya belanja...
Bestnya pergi shopping guna vou, makan org bayar dan siap ada driver yang membawa ke mana-mana...trimas..hait hait..

Comments

mama tisya said…
best2 mkn kt bubba gump...especially dessert tau..lenkali kalo p order cookies with eskrem..sedap bangatttt...best la shoping & mkn guna voucher
wahhh ya ke mama tisya ...lps ni mesti nak try dessert dia pulak :)
Mama Zharfan said…
bestnya..tak pernah me mkn kat sini

Popular Posts