Entri Hadiah Minggu Ini.. :)

Walaupun tidak banyak, hanya dua saya sudah suka..
Ini kerana..saya dapat barangan Crabtree Evelyn..
Sudah lama saya mengidam..cam orang mengandung lak :p
dari Majalah Her World (yang saya belek kat kedai kemudian sms, tak belipun)
Alhamdulillah barangan bernilai RM215 menjadi rezeki..
dan saya paling suka kotak kayu ini..cantek..
dan bila dibuka...sangatlah semerbak harumnya :)

****
***
**
*
*
*
barangan terapi minda..best saya suka..
tapi kat rumah takde tab mandi.....bath tub plastik Amani keciklah pulak. KehKeh (ada hati nak pinjam bath tub Amani, chet!)

dan 4 tix movie unstoppable dari tupai.com...uishh encik hubby paling gumbira al-maklumla abe Denzel berlakon (feveret pelakon encik hubby)..so kena lat ta li lat saper yang boleh tgk ini movie bersama Dedet terchenta...

Comments

Mama Zharfan said…
wah, u sgt murah rezeki ayu!! mahal tu kalau nak beli..me memang suka brand ni.. :) kat sini ada outlet, memang me nak beli few items pun :) u best sbb dpt free!!
masjuju said…
hye. cuma nak suggest, go for unstoppable. sangat best. sbb ada mr denzel yg macho itu =)
masjuju- yake ...wahhh teruja sangat ni nak tgk citer ni,,,, :)
masjuju- yake ...wahhh teruja sangat ni nak tgk citer ni,,,, :)

Popular Posts