Penutup Entri Untuk Cuti-Cuti di Melaka :)

Kita mulakan dengan rembatan dari saya..ole-ole dari Melaka.. Untuk item yang Dedet beli saya lupa nak amik gambar. Apapun separuh barangan yang dibeli dari saya dibayar secara tunai oleh Encik Hubby (terima kasih ya penaja heheh). Bakul rotan saya beli 20 hengget jer, murah tak?, cencaluk dan makanan manisan Melaka ~ dodol durian tidak dilupa..
Meh skodeng aktiviti kami di Mahkota hotel & Apartment Melaka..
Pagi Ahad, makan pagi :) Sangatlah best sebab satu famili boleh duk gather2 sambil makan2. My kids lak dah sibuk nak gi mandi kolam. Actually sebelum gi breakfast dia orang dah terjun dalam kolam, tapi kena naik balik sebab kena sound ngan "penjaga kolam/security pool". Baru perasan rupanya start kul 9a.m "kolam baru dibuka"..heheheh
macam2 food ada kat sini :)

so ni rupanya dari main lobby (pandangan dari dalam hotel)
ni adalah aktiviti wajib bila berada kat hotel...2 hari 3 kali berenang..oklah dah umahnya kat KL takde kolam renang :) boleh main puas-puas untuk hilang rasa gian nak berenang.
Mak ngan Amani...oo yeah lain kali kita cuti2 satu famili lagi..
cuti rancang last minute pun seronok!

Comments

Wildan said…
Senangnya cuti bersama family, pengalaman yang sangat best

Popular Posts