Syukran For lil' Winning This Week

Saya demam dapat MC untuk hari ni...serius tekak sakit gila..kepala berpusing cam kipas helikopter udah :)
*******************************************************
Alhamdulillah, dari hari Sabtu last week sehingga Khamis antara rezeki yang diperolehi, jeng jengjeng..
Voucher 50 henggit Bangi Koptiam dari Impiana Mag..

Dari FB May 100 Q's- minggu akhir terpilihlak...suka sebab 10 kali dah mencuba.
Produk ni memang wangi..
Jam tangan Titan RAGA Flora RM639 (Pemenang Intrend Bulan Ogas). Cantek, tapi geram gak masa amik dia tak bagi sekali kotak jam...buh dalam plastik putih dan envelope cam tu...hohoh
Barangan Bergamot Tea L'Occitane (shower foam dan perfume) bernilai RM161 dari ruangan RATU-Berita HArian. Alhamdulillah, menambah koleksi perfumeku huhu
Dapat bola colourful ni..dari contest COKE (tak hengat yang mana)
Hehehe..paling teruja 3 seaters sofa kanak-kanak (tak silap harganya RM380).. kecik dan comey dari Ain Funishings..
Bangku comey... dari peraduan spontan mag anjung seri... e-mail jer gambar alhamdulillah terpilih...saya hantar dua..atas nama saya dan encik hubby dan alhamdulillah dua2 terpilih :)
Hadiah dari mag anjung seri. Tilam baby khas umtuk my lil' Amani. Mahal gak harga tilam ni mungkin sebab materialnya yang sangat cantik, jahitanpun kemas jer..harga saya tengok RM215..pehh kalau dari kocek sendiri memang rasa tak mampu huhu..
sekian, dalam sakit alhamdulillah ada gak rezeki masuk untuk minggu ini.

Comments

errr banyaknyer u menang.....cayalah ayu arjuna!!!
Aishah Megahasz said…
Tula pasal. Ni yang bersemangat balik nak bercontest-contest ni. Dulu selalu dapat banyak hadiah. Bila anak bertambah-tambah tak ada masa lapang..huhuhuhu....
fuyohhhh...grats ayu...best best,,,
fuyohhhh...grats ayu...best best,,,
ezz- alhamdulilla..sikit2 ni lama dah I join br dpt this week

aishah- jom jom join memeriahkan peraduan yang terdapat di malaysia

devi- a big thanks ya

Popular Posts