Tragedi Raya Korban!

Kisahnya bermula lepas kami sekeluarga menikmati juadah di rumah mak pada pagi raya. Anak2 saya begitu excited dengan air tin yang agak special "bila goncang tunggu 5 minit air tin akan menjadi panas". Sungguh beria hendak membuka tab tin minuman tersebut. Namun hajat membuka tin tersebut tidak tercapai apabila...

Secara tiba-tiba tin tersebut meletup....dan ianya terkena di kaki Mak Biq dan juga bibir Anaqi (kebetulan mereka berdua berdekatan dengan tin air tersebut)

See Anaqi dengan bibir Donald Duck keh keh...nampak seksi cam Anita Sarawak..heheh. Saya dan Encik Hubby bawa Anaqi ke klinik SS14 untuk pemeriksaan lanjut. Dapat ubat dan MC (esok Anaqi tak perlu ke sekolah)

Perbandingan ngan bibir Afiq cinonit yg sebok nak ikut g klinik gak.. :)

Sebelum balik rumah gi Starbuck amik ice belended guna voucher...
bagi memujuk hati budak baju melayu hijau yang berbibir tebal :)

Comments

Mama Zharfan said…
trajedi sungguh ni..bahaya tin tu...
mama tisya said…
uiks meletup,bahaya tu..air tu kalo goncang bole jd panas ek, tktau pn...

hah mmg seksi tp dpt ice blended tu bestnye...yum2
BIONIC WOMEN said…
boleh meletop ek tin tuh...
terlebih goncang ker, terjatuh?
bahaya jugak ek..
tapi sedapnya iceblended tuh, telan airliur me..hehhe
Hermit said…
tulah nasib baik je tak kena mata...
Anonymous said…
that was a good thing @hostname
suzz- tu la cam tragik nasib baik kena bibir klu kena mata lagi sadis :(

mama tisya- tu ler rasa cam nak gi komplen jer kat company sebab agk merbahaya..mmg sedap ice blended starbuck :)

baby (mama amana & arieff) -klu ikut instruction kena goncang...goncang sikit terus meletup dan cam mercun lak :p

Popular Posts