Bila Anak Sudah Taksub Dengan Komputer :-)

Siyes, kalau seorang tak apa lah juga tapi kelima-lima anak saya sudah terjebak. Sudah kemaruk dengan komputer. Bukan setakat main games online, bahkan tengok klip video ke, cerita kartun semua nak guna laptop. So sekarang tengah terpikir2 bilalah rezeki nak menang ipad @ netbook @ laptop..apa2 jerlah dan saya sangat memerlukan sekurang2nya tiga. Ho Ho Ho.

Comments

AISHA INANI said…
adik kite pon cm nih jugakkk...
komputer non stop! budak2 sekarang hebat kan?? hee.
AISHA- tu less, cam dah kena control depa ni ;0
Mama Zharfan said…
pic ni sgt cute!! amani sgt terserlah kulitnya sooo cerah hehehe
ariz azali said…
"So sekarang tengah terpikir2 bilalah rezeki nak menang ipad @ netbook @ laptop."

hanya madam ayu rafikah yang boleh guna ayat ni. kalau orang lain,kena guna macam ni :

"So sekarang tengah terpikir2 bilalah rezeki nak dapat duit lebih untuk beli ipad @ netbook @ laptop."

btw, KFC ada buat game untuk menang Ipad, try la...
cari kat FB,,
amani- kulit sebelum pandai berjalan ahaks..nanti dah berlari kat luar abihlah gelap hoho

ariz razali aka cik kiah- hoho mdm tak mampu beli 3 guna duit. Mak cik Tak Koyo cam cik kiah...p/s: bila nak belanja secret recipe- self delivery kat umah madam la...(pakat2 ngan ezay dan cik din ahaks)
Hermit said…
@Mama Zharfan,

actually yg kulit paling cerah ialah Afiq... tapi still xleh lawan my lil sis nyer anak2, lg putih melepak... our kids dah mix jadi 'pure malay', most of it la.. doesn't matter hehehe :)
yatie sawanila said…
samalah anak -anak saya...

aik sikecik baju pink pun syebuk ye... perasaan ingin tau dia.. cute tengok dia
yatie- si kecik menyibuk ni memang paling pantang tgk keyboard mseti sibuk nak tekan2 huhu

Popular Posts