Monday, December 27, 2010

Birthday Anaqi Yang Ke-9 tahun!

9 tahun sudah Anaqi menjadi sebahagian daripada diri dedet dan mummy,
9 tahun sudah Anaqi mengenali segala duka dan suka memori,
9 tahun sudah Anaqi menjadi abang yang penyayang, garang tapi baik hati,
9 tahun sudah Anaqi mengenali hidup yang penuh cabaran warna-warni,
9 tahun sudah Anaqi menjadikan hidup kami seceria pelangi,
9 tahun sudah Anaqi bersama kami,
dan semoga tahun-tahun akan datang Anaqi akan terus sentiasa sihat, ceria, menjadi anak yang soleh dan sentiasa mendengar kata,
dan semoga Anaqi akan terus menjadi abang yang baik kepada adik-adiknya, mengingati dan menyayangi dedet dan mummynya senantiasa.
"Ya Allah berkatilah hidup anakku, moga hidupnya dilindungi rahmatMu, jadikanlah anakku antara umatMu yang soleh dunia dan akhirat" Amin.

Dan hari ini kami semua keluar makan tengahari di Restoran Sri Karak yang sememangnya feveret satu keluarga..Antara makanan yang diorder..
Nasi goreng Yong Chow (Rm6.90)

Durian pan cake (RM7)..sodap ni...sejuk, berkrim dan ada durian :)

Mee Laksa Kari (Rm7.50)- dedet punya, nampak macam pedas.

Nasi Lemak panas + ayam goreng (Rm8)- amik nasi lemak sepinggan 8 hengget. Tapi Anaqi makan share ngan Akid...so sekejap jer licin :p

Mee sup with fish ball (otak-otak)- saya makan ngan Afiq dan Akid gak. Fish ball tu best sebab rasa otak-otak yang spicy. Harga RM7..

ABC Durian yang rasanya memang kaw-kaw. Harga pun agak melampau..RM6.50 wohoo.

see the cambodians. Ahaks. Memasing bergaya ngan t-shirt Dedet beli kat Cambodia.
Yana dan adik-adik dah bagi hadiah.
Mummy akan masak special untuk Anaqi malam ni~Western food.
Dedet akan bawa Anaqi tengok preview movie Tourist malam ni juga.
Love you dear with all my heart, Muahhhhh!!

15 comments:

Admiral Hafiz said...

Wahhh
sedapnya!!!

Happy Besday jugak ye


Wow! Cantiknya Header Blog ni! Pencarian 10 Header Blog Tercantik 2010!

AyuArjuna BiGoshh said...

admiral- thanks hafiz (me wakil kan Anaqi huhu0

mama tisya said...

happy busday anaqi...wah best mummy msk western....lpr la tgk menu2 itu...yum2

Mama Zharfan said...

touching plak poem tu..
epi besday utk anaqi..moga2 jd anak soleh berjaya dunia akhirat..Amiin

Ummi Dania Yasmine said...

Happy Birthday to Anakin Skywalker...
:D Semoga jadi anak yang baik kepada dedet dan mummy :D

ruha said...

hepi besday anaqi , x de buat besday party ke , klau ade nak join hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

mama tisya- masak simple2 jer :)

suzz- amin :)

ezz- anakin kena antar berperang lps ni..master jedi dah bising huhu..- amin

AyuArjuna BiGoshh said...

ruha- buat kecil2lan...klu buat mesti jemputnya..:)

J.M.R said...

hepi besday!!

moga menjadi anak yang soleh:-)

AyuArjuna BiGoshh said...

J.M.R - thanks :) amin :)

Hermit said...

walaupun selalu penin ngan perangai Anaqi tapi still he's a good big bro.. selalu ingat/ jaga adik2.. luv all my kids :)

AyuArjuna BiGoshh said...

luv them too :)

Wansteddy Tales said...

selamat hari lahir Anaqi. Moga membesar sihat, bijak, hensom dan jadi anak yg soleh pada ibu dan bapa :D

yatie sawanila said...

MUMMY NAK SYIKIT...
HEHE HAPPY BITHDAY ANAQI

AyuArjuna BiGoshh said...

wan- hensom hoho...amin

yatie- thanks aunty :)