Bukit Merah Water Park

Yesssza... Pemberian dari MamyPoko diterima dengan senang hati. Dapatlah bawa satu famili bergumbira secara free main air lagi. My kids la paling teruja dan hepi, Dedet tumpang sekaki :)
Joget ronggeng kat pintu masuk Water Park...
Ini adalah aksi Anaqi sebelum bersunat keesokan harinya... hohoho... Bukit Merah Water Park taklah sebesar Sunway Lagoon tapi ada pelbagai taman rekreasi air yang disediakan. So memang sangat puas hati dengan harga tiket yang dikenakan (cam kes me FOC lagilah hepi)
Yang ni antara port my kids suka main... ada gelongsor ada air... Splashhhh
Cam terusan... tapi kita orang takde pelampung. Dah cam berenang ala2 buaya. Jumpa anak Wan Steddy kat sini, seronok betul Damia main air...
Paling teruja port ni...tapi kena beratur panjang kerana ramai yang nak main benda bulat merah tajaan es-krem Paddle Pop... wooo
Anak saper lah tu... bukan main galak amboi, suara menjerit bukan main kuat :p Lepas tu ilang ngan Dedet katanya g main gelongsor tinggi turun dari atas bukit...
Like this moment :)
Comey jer Amani main air ya... 3 kali turun main air lepas tu mummy bawa gi minum2 kat Cafe. Since Bukit Merah Water Park boleh masuk dan keluar 5 kali. Sangatlah syioook... Sekian entri main air di Bukit Merah, akan menyusul aktiviti lain disana lagi :)

peace no war.adios

Comments

Em's Family said…
i suke tempat kecik, at least kite boleh cover semua.. kalau macam sunway lagoon tu besar benor.. mesti ade tak sempat nak cover.. anyway, seronok tengok amani
@e_da said…
wahhh nampak best..esok sy nak kesana kursus 3 hari
amira- tu la rasa puas dpt main semua :)

@e_da- jgn lupa gi org utan..best island :)
Mama Zharfan said…
best sbb free :)
me dh 3 kali cuti2 bkt merah so far :) and still rasa tak puas2 sbb suka tmpt tu ehheheh
yatie chomeyl said…
x gi kat pulau org utan kat situ ke ayu?
suzz- ahaks...tu less, setakat ni i baru pg 2 kali. kat situ best sebab mcm2 akt boleh buat :)

yatie- trip kali ni tak pegi tp masa first time g Bukit Merah mmg pg pulau org utan iteww....menarik gak lah :)...

Popular Posts