Darah Sudah Naik..Stress Melampau

serius...rasa nak hentam jer kepala kat dinding..
gara2 semalam guna pc kat Lab 7, masuk thumb drive kena virus (taraf bomnya)
tak perasan langsung...hangin tul...

balik rumah buka computer sambung moderate paper MID TERM EXAM..
masuk thumb drive copy untuk back up...ada mesej warning..thumb drive lak takleh bukak..menambah kesadisan rupa2nya dah berjangkit...
kat opis bukak laptop..hampeh...
ada wall paper ajer...satu benda ikon, folder/file bahkan start taskbar pun tak kelihatan..
hangin hangin...
godek godek..bawak ke ITD..
memang sah virus apa ke jenama ntah...

virus dari encik Nuffies pun boleh jadik jugak...
adoihai...menambah lagi stress
jumaat-isnin ada kursus kat Pangkor..
selasa cuti awal muharam
rabu malam exam...
bilalah saya nak print kertas~110 candidates beb!
Adapun..untuk mengurangkan stress...
saya marathon makan tanpa berhenti...
setakat ni dah 3 kali saya layan roti canai..
debablah ko Mak Munah oii
hahahaha (tiba2 raso lapo)

Comments

Hermit said…
ha elokla tu.. makan roti canai lagi.. i dunno u lah!
Mama Zharfan said…
sabar yer ayu...tu jer yg mampu me ucapkan...haa..cepat2 sambung study, tak pyh pk keje at least for 3 years mcm me ni hehehhe
Wansteddy Tales said…
adoi. terapi yg menaikkan kilo tu lama2 jd stress lain tu k.ayu. lg bek kunyah gula2 hack :D

tarik nafas panjang2 hela... kalau stress lebih sngt tu je cara nk atasi tension ni. nk stop wat keje tu kalau xwat nnt bertngguh jd berganda pulak. sbr k.ayu yeh...
yatie sawanila said…
bawak bersabar.. saya kkalau stress mulalah makan byk.. hahaha semua tibai apa yang ada dlm peti
dedet- i oso dunno u hahahah

suzz- dah nekad klu dept tak approve nak gi jumpa dean..nak belajar lak huhu

wan- tu la cam gemok dah badan...stress lak hahaha...akak mmg selalu elak buat kerja last min...tapi adoi...dah terkena lak nasib nasib

yati- tu la cam dah kosong jer peti ais kat umah I hehehe

Popular Posts