Entri Tertunggak Sekian Lama- updated hadiah Dec 2010

Bukannya saya malas, tapi saya rasa terlalu banyak cerita yang lagi best dari menunjukkan hadiah Disember dari minggu 2 hingga ke 4. Minggu pertama saya dah update kat blog (kalau uol perasan ler). Posting ini adalah sekadar catatan terbaik diri dalam menceburi bidang ini ~contest addicted!

Cikedaut !

Minggu kedua hadiah yang diterima adalah...
voucer KFC ~ 1 bucket atas nama Yana. Contest dari e-chicky mail.
dari facebook GSC..

Sothys Ageless cream dari Majalah Herworld untuk Encik Hubby. Memang sesuai untuk Encik Hubby kelihatan mudo tak makan usia cam bininya yang terchenta. Ho Ho

2 botol air esklusif dari Disney Channel. Dapat hadiah saguhati sempena Akid dan Anaqi menyertai bergaya seperti Upin-Ipin..
Hadiah minggu ketiga...
dari MyEG facebook...apa itu drifting?...saya merepek dapat gak tiket..ahaks

Gift card nilaian RM100 dari FB petronas brand...suke suke, plan nak beli minyak enjin :p

Gambar Afiq tersiar dalam Majalah MamyBaby bulan Disember ~untuk ruangan percutian (kalau tak salahlah)..dapat item baby yang sangat berguna terutama buat my Amani :)

Pet Pet lagi. Yeay! Dari majalah Parenthood. Banyak lak dapat kali ni. Suke kita jimat belanja!

Minggu keempat...(last week before 2011)

GP winner dari tupai.com. Sangat cuns barangan The Tourist :)

Sempena anak-anak saya menyertai Ben 10 Boot Camp, nama Yana tercabut untuk antara 50 peserta bertuah. Dapat barangan sama seperti di event hari itu cumanya ada jam digital Ben 10.

couple t-shirt dari FB cornetto..saya dapat 3 set..hoho semuanya saiz M..aiseh Dedet pakai saiz L, macamana tu..

mini Jabulani dari website 7eleven..buat Afiq cinonit

dan last kali hadiah ni, perfume dari Ruangan Warkah Pembaca Majalah Intrend. Ada cerita tersirat semasa saya mengambil hadiah ini. Saya mula-mula hanya diberikan sample sebotol kecil sun play 15ml dan siap 'pic' tu suruh saya sign surat penerimaan hadiah. Saya terus tanya ya kat 'pic' itu "Bukan saya menang perfume ke?", 'pic' boleh balas 'ops sorry'..mengada tak...dalam hati saya dah berkata-kata 'apa kes ni nak tipu winner ni'. Bukan sekali saya kena macam ni bahkan berkali2. Geram gak. Selalunya saya amik hadiah dan terus blah. Tapi saya belajar ngan Ezna, we have right to ask, am I right?
ok..Jumaat ni saya nak gi mengedet ngan Mama Tisya dan Suziey (sempena kemenangan entry saya dalam Contest Korang Nak Tak?), syukran. Saya terasa begitu teruja especially bila berpeluang mengenali secara dekat mama blogger yang sememangnya selalu saya layan baca blog mereka hampir setiap hari. Besh!!

Comments

Em's Family said…
I suke tengok kawan kawan yang i kenal menang bergaya... actually yes, betul cakap Ezna, we have to ask, sometimes the organizer ok, bagi hadiah yang sepatutnya.. but maybe the staff amik hadiah and ganti hadiah lain.. wallahualam..
mama tisya said…
aduhai best sungguh tgk adiah2 itu,...nk2 perfume itu...haha mmg kena tnye mcm ezna ckp aritu yg die tlg amik adiah utk suzie kn

ok kita jmpe jumaat ni...cz aritu tk sempt nk borak2 sgt..nk gk tau rahsia menang byk adiah...ehhehehe
Wansteddy Tales said…
beshhhhh! terbaek utk disember! tahniah banyak k.ayu :D
Mama Zharfan said…
sgt lahhh bykk!! tabik spring utk u ayu--me tak sbr nak join balik all contest magz heheh

me pernah kena dgn intrend tu--patut dpt full set makeup, alih2 dpt 2-3 items ajer--me plak tak check, balik umah baru check--memang p.i.c yg rembat --konpem. so kena hati2 lps ni and speak up for our right!!
amira- mng bergaya..huhu..brg kecik2 jer...tu lah inspirasi ezna lah ni...yg akan tanya balik pada organizer klu tak puas hati apa yg kita sepatutnya dpt :)

mama tisya- :) :)

wan- trimas wan :)

suzz- intrend dah 2 kali termasuk yang ni I terkena..huhu
kak ani said…
Tahniah. Akak pun nak aktif join contest 2011 ni. Blh lah bagi tips yek.
congrats ayu...rezeki best yea...good good. wishing you all the best for new year 2011 as well.
kak ani- boleh kot no prob, meja kat opis kat sblh jer...blh tanya apa2..atau update apa2...huhu

devi- many thanks devi...i also want to wish u..all the best in what ever u do..join...etc for this coming new year 2011... :)
yatie sawanila said…
bagus join contest ni... selalu buat kite happykan......selain dari kurangkan belanja kite
yatie- yup setuju 100%

Popular Posts