Fire Show @Bukit Merah Laketown Resort

Malam pertama kami di Bukit Merah Laketown Resort, lepas layan Barbeque ada pertunjukan api...punya syokkk my kids layan persembahan itew...me lak layan borak sambil berdiri ngan Wan Steddy~story morry pasal dunia compering hoho..
Antara persembahan api yang menarik & pelbagai gaya....
Memang lincah aksi2 diorang ni... cayalah!!
Ni gaya yang pusing2... cantek pulak tengok...
Orang yang bermain dan penonton dah tenggelam/tidak kelihatan dalam kegelapan... cool gak teknik ambil gambar nih...
Lukisan malam... sambil berjalan sambil lincah bermain api... memang mahir & perlukan fokus yg amat tinggi...
Tarian api ikut rentak muzik... 3 orang ada gaklah tempias seni kareografi
My kids yang begitu khusyuk melayan persembahan. Jangan tiru aksi ni di rumah dahler, kalau terbakar rumah kena masuk suratkhabar, glamer sudah ahaks :)

Ada gak pertunjukan fire dragon... phhhhhh. Gi minum minyak tanah lepas tu sembur2 kat api...jadilah api kuar kat mulut..siap ada 3-4 orang lawan sesama sendiri "saper yang boleh keluar api yang paling besar"
video


Nak lagi feel boleh layan video ini ya....
p/s: panjang sebenarnya entri Bukit Merah....tapi nanti2 kanlah ya, maknya sangat bz la ni :(

Comments

Mama Zharfan said…
bestnya dpt cuti2 free+dpt cash lagi tu :) congrats yer ayu :) congrats utk wanssteddy jugak :)
Wansteddy Tales said…
ahh.. xsempat lagi nk buat entry khas. pusing2 blog ni pn rs cm kebas2 tgn dah klik2 mouse je dr td ahhaha
wan- cam dah berlambak sgt foto..fenin fenin nak pilih buat posting

Popular Posts