Subway buy ONE free ONE

Kupon ni dari suratkhabar The Star. Kalau tak salah last date boleh claim 31 Dec 2010
Dengan suka hati pepagi saya sudah terpacak di kiosk Subway di Amcorp Mall PJ ..
Tapi cam jakun jer pilih menu kat situ...siap saya pilih semua sos dan semua sayur kecuali bawang..

dengan harga RM21.++ dapat 4 rasa yang berbeza, ada chicken tender, meatball, daging dan lagi satu saya sudah lupa. Tapi Subway chicken dan meatball memang rasa superb. Roti saya pilih yang biasa dan parmesan cheese..Errrr cam rasa dah gemuk jer bila berjaya menghabiskan keempat-empat roti Subway dengan bantuan Anaqi, Yana dan Akid.
Best2...petang ni nak gi cari kupon lagi kat opis-opis orang lain..
siap serang gempur :)

Comments

mama tisya said…
surat khabr the star bila tu???nk gk dpt buy 1 free 1...br je smlm mkn subway...yum2
Tak pernah rasa Subway lagi :)
mama tisya- tak igt lahh mama tisya..tp last week :)

ezz- kena cuba ni dkt office acp mag ada...huhu
Mama Zharfan said…
me tak pernah try lg...
kat sini tak halal babe :p
kat msia konpem halal kan..so next year me try hahhah
suzz- byk dah kiosk subway ni kat Malaysia...blh try bila balik sini suzz :)