Besday 2 in 1

Saya buat brownies kek, tapi cam terover baked! Adeh, stress sebab masak ngan Amani duk tolong sama... Lepas tu plan nak masak nasi arab, tapi badan memang penat dan cam moody sangat. Takut bila masak tanpa rasa kasih sayang nak masak nasi arab yang jadi jadi nasi sarap pulak. hoho... Semuanya kerana nak raikan belated besday Anaqi (24 dec 2010) dan besday Yana (16 jan 2011).. Tapi minggu ni gak me dan cik Hubby begitu gigih carikan hadiah untuk Anaqi (on behalf mak) dan Yana...
Voucher RM50 dari Mak a.k.a Nenda to my kid, untuk Anaqi..
Anaqi beli set science project dengan harga RM49.90..
Mak kasi Yana dress, siap tempah lagi... hmmm
Saya dan encik Hubby kasi Yana mainan ini. Harga RM150, dapat diskaun dengan harga dibayar RM130... Sesuai ke tak tak tahulah untuk besday girl, tapi Yana memang excited sangat...
Ni hasilnya bila dah siap pasang... kitchen stall...
Dah bukak perniagaan dia... Ramai gak pelanggan tetap yang terdiri dari Encik Hubby, Akid, Anaqi, Amani dan Afiq. Maknya tak kuasa deh nak layan... banyak keroje :)

Comments

Mama Zharfan said…
beshh hadiah yana tu :)
suzz n ezz- maknya pun suke siap pinjam kejap main ngan amani..hehehe
Anonymous said…
Hello! , I'm a newby. suppose make an introduction.

see you around and Thankyou

(sorry if this is the wrong thread to post)
[-suziey-] said…
waa mcm stall betl2 dh ni..hiks..

hi ayu..hehe kenal ke kita ni? hehe..jumaat ni kita ade date ngn mama tisya skali kan..erkkk...awk nk amik kt kat lrt ye? ish susah2 jek..hehe..awk lecturer kt uia PJ yek..hehe dekat je ngn umah kita :D
emm so awk nk amik kita kt LRT mana ye? ish malunya..susahkan org jek..ngeee
suziey- no hal...apa2 nanti kita ello ok .. :)

Popular Posts