Dapat Scotch-Brite Free Sempena Kedatangan Gong Xi Fa Cai!

Semalam semasa sibuk menyoping di Giant Kelana Jaya. Tiba-tiba saya nampak lelaki gah cam pahlawan cina dengan janggut berjela. Saya terus excited nak bergambar ngan dia, hahaha biarpun bukan Andy Lau, Rain Bi tak pun Min Sun tapi disebabkan excited ngan elemen kepahlawanan pada pakaian saya nak bergambar gak. Merah padam muka laki eden sebab kena paksa amik gambar. Hohoho.
Lepas tu terdengar bunyi dentuman gong sambil laungan "Scorch-Brite free free free". Aura Mak Sin Chan terus menerpa kat jiwaku. Berlarian-larian ke arah laungan tersebut rupanya kat sebelah saya jer. Ceh tak sempat nak berlari. hahahaha. Nampak sangat suke barang free.. Keh Keh
Cuma cakap I Love Scotch Brite dapatlah span ni. Eh mahal tau kalau beli. Ni dapat free 5 bijik lagi. Dengan Afiq sekali menyebut "I love Brat Pitt"...Ok Ok terus jer amoi tu kasi..Hahaha..

Model di atas tau sebut "Nak Nak NAk" itu jer...so amik ni sun sweet sebagai upah ya!
Sangat beria dengan baju ala cheongsam cina. Gong Xi Fa Cai'..lenglui...

Comments

Mama Zharfan said…
LOL i love this entry heheh gaya mak sin chan tu yg tak tahan hehhehe
suzz- ngeh ngeh...malu gitew keh keh
[-suziey-] said…
wohooo lumayan..dpt free..byk plak tu..hehe untung bw askar ramai2..ekek:D

xmsm ke si kecik ni mkn sunsweet tu?
[suziey] untung kan ramai askar :p..dak kecik suka sangat rasa manis2 dan masam tapi takdelah kasi banyak takut dia sakit perut jer ;p

Popular Posts