Friday, January 21, 2011

Entri Khas:Hadiah Yang Tiba Minggu Ketiga Jan 2011

Saya antara pemenang saguhati untuk Peraduan "Detik-detik Emas Aidilfitri bersama Santan Harmuni". Hadiah yang diterima adalah voucher Poh Kong RM750 dan hamper dari pihak penganjur. Suke giler :). Saya dah pergi beli barang kemas dari Poh Kong, InsyaAllah nanti akan menyusul posting mengenainya. Tahniah jugak pada my comper frens Cma dan Tbad yang juga salah seorang pemenang dari contest yang sama :)
Yana menang movie merchandise ini dari Superkidz magazine. Baru semalam sempat pergi gi kutip. Huhuhu.
Nestle Snap 15 & Win. Yang kelakarnya saya ter'upload dua kali dalam masa yang sama. So saya dapat dua hadiah. Cuma salah satunya saya dapat voucher Jusco RM10 (rasanya 10 pertama yang upload setiap hari dapat voucher).
Voucher Jusco RM50 dari Johnson n Johnson. Ni saya dapat e-mail dari pihak Johnson untuk bagi respon pada survey yang ringkas. Yang besh, 50 pertama yang menjawab survey berpeluang mendapat ganjaran voucher Jusco Rm50. Cuma link tu takleh share'kan. Saya try nak antar nama orang lain tapi tak boleh maknanya memang dia set satu link untuk satu nama akaun e-mail. Uol dapat tak survey camni??
Tiket Khurafat 8 keping (dah pergi tengok pun). Berhantu sudah hidup I... huhu
Handphone i-mobile Hitz 218 harga RM199, menang dari FB atas nama hubby...
Dan saya menang HP i-mobile S387 RM499 dari fb (page i-mobile)... Hehehe... Sebenarnya tak sangka gak menang dari fb ni. Thanks to Badiuz yang tag saya mengenai contest jawab paling cepat dan menang HP. Saya cam terhegeh gak jawab. Dan saya rasanya ia mungkin gak berdasarkan "lucky draw". Apapun grats to all winners esp Cacah :p.. Dan dua HP ni Anaqi dan Yana akan jadi tuannya. Hmmm duk menangung kredit prepaid anak-anak lak lepas ni. Bila la saya nak pakai BB cam Ezz takpun I-phone cam Suziey dan Wan Steddy. Ngeh. Tapi saya still sayang kat my Blueberry sebab ianya pemberian Encik Hubby :)

Ok..minggu yang memenatkan tapi menggembirakan..saya hepi dan syukran :)

9 comments:

Mama Zharfan said...

my sifu!! tabik spring kat ayu--voucher poh kong tu sgt beshh tau--me jeles hahah :P

johnson survey tu me join gak, tp maybe bkn yg terpantas lah kot--rasa2nya terus jwb bila dpt email--aisehh, tak de rezeki :P

me tak pakai ihpne ler ayu--my hubby yg pakai--me pakai nokia basic ajer--beli kat msia harga RM99 :P :P

Devi da Lil' DeviL Photography said...

wah best lah kak ayu..rezeki tahun ini mantap sekali..keep sharing..

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- alhamdulillah atas kegigihan tahun lepas...tahun ni tak mula lagi ..heheheh

devi _ hehehe thanks devi..u pun mantap gak...soon very soon...hehehe

shikin said...

tahniah sist..akak slalu bertuah..

Em's Family said...

you!!!!!! memang guru lah bab contest contest ni.. and hadiah you dapat, memang superb ok.. congrats.. u deserve it anyway

AyuArjuna BiGoshh said...

shikin- thanks shikin...sikit2 jer :)

mira- thanks for the compliments...muahhhhhhhh

mama tisya said...

adiah menarik aje..voucher jusco,tiket wyg,hp lg...tahniah2

AyuArjuna BiGoshh said...

mama tisya- alhamdulillah bolehlah rezeki :) awal bulan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhhh..tabik spring!!