Hadiah Untuk Minggu Kedua Januari 2011

Hadiah dari MyTv3, sandal brand Holeys cam tak lawa, ngeh. Sebab warnanya hitam kot... huhu... Tapi saya belum rasmi pakai lagi ni :p
Kereta comel Micky Mouse dari Playhouse Disney untuk Afiq. Thanks to Ezna yang bersungguh call saya setiap hari untuk memberitahu password, terharu sangat. Dan Afiq sangat gembira dengan kereta comel ini :-)
Pakej 'Gameboy Micro'atas nama Adriana dari Peraduan Milo Warna-Warna Juara. Pemenang minggu kedua. Siyes yang keler lukisan dalam kertas peraduan adalah Akid, bersungguh dia nak menang Gameboy tapi saya tidak boleh tulis nama beliau sebab bawah umur. Peraduan ini untuk kanak-kanak 7-12 tahun. Akid ketika itu 5 tahun. So bila menang memang reward terbaik untuk Akid :-)
Set Triumph bernilai RM200. Suke suke suke. Ngeh. Menang dari BH ruangan Ratu.
Hamper Dutch Lady bernilai RM200 + 500 points untuk mom's club Dutch Lady...

Memang my kids paling teruja hari-hari minum susu kotak dan bertambahlah juga stok susu tepung untuk anak-anak saya..
Voucher Giant RM800 dari contest anjuran Nestle dan Giant. Nama saya menang untuk 2 minggu (hadiah nilaian RM400 mingguan), so dapatlah RM800. Syukran, plan nak beli air cond baru.
Syukran, untuk segala rezeki yang diberi :)

Comments

Em's Family said…
Wow!! u ni memang contest diva laa.. dengan anak anak pun dah semangat main contest :)
amira- ter-influence kat ank...hehe..me not so diva...suzz lg hebat
Mama Zharfan said…
elo ayu--me menang hadiah cinonet ajer :p
u memang dh pro :)
congrats 1000X--hadiah u menang minngu ni dh ribu raban tu valuenya tau!! rezeki anak2 u sbb u memang gigih join contest!!
suzz- ahahahah...tunggu jer kemunculan akhir bulan 3 2011 di pentas comper Malaysia...(me sabaq menanti ni)...
BIONIC WOMEN said…
wow..banyaknya hadiah...
saya kengkadang join jugak tapi xder luck kot..huhu
usaha tangga kejayaan...congrats ayu..hadiah best best...enjoy! kudos to ur adorable kids too..great sportmanship..
bionic women- takpe2 jangan putus asa...insyaallah satu hari nanti rezeki akan berganda2

devi- thanks devi..yessza my kids really make my day :)
TAHNIAH Ayu!!! Teruja jugak i nih.....
kak ina kl (1) said…
wah tahniah menang..rezeki anak-anak tu
ezz- thanks ya...... :0 :)

kak ina- terima kasih kak ina, alhamdulillah... :)

Popular Posts