One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race

Banyak sebab penyebab KENAPA saya nak join Maxis Om Nom Nom Race!!!

Cikedaut...!!!

1. Saya nak guna sepenuh jiwa dan raga aplikasi yang beshhh dari Maxis :Maxis Finder301 Application. nak cari lokasi kedai makan, ATM dan segalanya di sekeling kita. Semuanya di hujung jari anda..Pehhhh...Keterangan lanjut http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

Paling besh..connection internet dia..laju woohhhh...terbaekkk..Harga pula sangat berpatutan....so nak test..nak test...saya nak join race ni lah..ahem ahem
2. Sebab saya seorang yang suka MAKAN. Selain dari gemar memasak saya juga suka terlibat aktiviti merasai makanan.. Makanan tempatan, barat dan asia semuanya saya layannnn


lagi unik, lagi pelik, lagi teruja saya merasainya...janji HALAL beb :p

3. Saya sangat suka aktiviti yang penuh dengan cabaran dan boleh bersaing secara sihat. Suka melihat sejauhmana keupayaan diri boleh pergi...(tiba-tiba teringat lagu TOMOK~Berlari) 4. Saya memang suka kerja dalam kumpulan dan mempunyai semangat berpasukan yang tinggi. Malaysia Boleh! Ayu Boleh!...wohohohoho...DAN paling best kalau dapat satu pasukan bersama my blogger fren "si gorjes Devi"...wohohohohoh 5. Siyes, saya tak melancong keluar dari bumi Malaysia. Mana tahu kot ada rezeki menang GP, Hong Kong adalah negara oversea pertama saya lawati . Tak salah menyimpan harapan menggunung tinggi janji keazaman untuk mencapainya sepenuh hati...ngeh :0
Paling beshhh bila dapat bershopping....terapi terbaik buat diri :)

Ok...kalau saya terpilih, maka dengan suka hatinya saya akan ada temujanji dengan Nuffnang dan Maxis....

Tarikh: 15 January 2011 (Saturday)
Tempat: Modesto’s, Ground Floor, Capital Square, 7 Persiaran CapSquare 50100, Kuala Lumpur
Masa: 8am-7pm (all participants must register before 9am)
Dress code: customized “The Maxis Om Nom Nom Race” > give me size M...ok

Sila klik link Maxis untuk keterangan lanjut berkenaan iPhone 4, the Finder301 application dan Wireless Broadband yang dibawakan oleh Maxis ya...
Nak join contest ni nanti kena wajib tahu guna aplikasi ni tau!
http://www.maxis.com.my/personal/broadband/wireless_allplans.asp
http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

Maxis Om Nom Nom Race


Comments

yatie sawanila said…
saya pun suka mkn ..nak nak mkn free heheh
wahhhhh makan free mmg suka tapi me selected food je yg me suka...keh keh
yatie- makan free..klu dapat makan air masakan dari chef terkenal sangatlah beshh :)

ezz- oo i tak memilih janji halal :)

Popular Posts