Rezeki Terpijak Di Pagi Hari

Hellu Hellu..Walla...
Semangat baru dapat Note Book 2011 ala2 Diari gitu dari majikan yang sememangnya daku sedia berkhidmat untuk memberikan ilmu kepada anak bangsa terchenta.
Seronok sangat! Duk cium amik bau beberapa kali. Ngeh :p
My colleague, cik Zimah baru balik bercuti kat Cameron. Satu department dapat souvenir yang sama. Pagi-pagi masuk opis sudah disambut dengan hadiah, mana taknya hatiku ini berbunga-bunga, biarpun kaktus berduri akan ku jaga biar tak mati... tocei zimah!
Pagi-pagi dah duk buat ketupat (keh keh) ngan Kak Rose depan pos office CFS, terus diheretnya saya sekali ke tempat ada makan-makan... pehhh nasi kerabu, home made-nya... suke saya :) Adehhh, makan 2 kali tambah biarpun jam kul 8.49am dan kelas saya kul 9.00am, laju jer menyuap ke mulut.
Makan sampai tak angkat kepala, duk kerling2 angkat kening jer...
Dari kiri baju biru laut ~ Kak Nik, yang masak dan bawa nasi kerabu segala bagai, sedap tul. Lain kali kalau masak lagi panggil kawe lagi deh!
Baju hitam n coklat~ my boss Kak Rose, deputy dean RMDD..tabik 6x..sedap ikan pekasam boss goreng. Saya duk bercubit berkali-kali :p
Baju kuning Kak Rose~ the diva... kitaorang memang suka buat ketupat bersama2..sehati berdansa
Baju coklat tanah~kak yah... hoho my sifu, jiran depan rumahku.
p/s: kawe ore kelate tapi besar kat Johor, tahu make nasi kerabu pung sebab laki kawe orang kelate... la ni nasi kerabu ada 1-3 kali kot buat tapi dok lagi nasi dagang... :p

Comments

nabilah_2908 said…
wah...murah rezeki.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PENDAPAT ANDA DIPERLUKAN
Mama Zharfan said…
yum yum
bab2 mkn me suka--i like heheh
p/s: ntah bila me nak start diet hohoho
Em's Family said…
me too ade makan2 jugak hari ni, tapi semua beli hahha
Amboiii sedap yer Ayu time makan free...hehehe...i loike!
Ayu Rafikah Mohd Amin tue nama penuh ayu ke?? Kalau betul dalam mami baby januari ada kuar artikel ayu di bhgn "kongsi tips bersama'
ila- a'ah...heheheh...siap ada nama akid lagi huhu
nabilah- alhamdulillah
suzz- i lagi gemok suzz
wan- mmg beshh
mira- ha ha ha oklah beli pun makan2 free jugak
ezz- i like too

Popular Posts