Saya Sudah Kembali....

S A Y A K E M B A L I
ke sekolah?....oo tidak itu anak2 saya..
langsing?...lagilah tidak bahkan berat badan saya naik dengan jayanya...
sambung belajar?...belum lagi, dalam proses untuk masa terdekat..
So...saya sudah kembali untuk apa ya...ahem ahem
Perhatian warga kota dan desa..
Saya sudah mahu mengaktivate'kan diri kembali dalam menyertai contest melalui blog. Saja untuk suka-suka memandangkan semester 2 akan berakhir tidak lama lagi. Meh meh pada saper yang nak buat GA, Lucky Draw, habaq kat cheq no..selain daripada dapat mengenali rakan bloggers yang lain dapat juga mengisi masa lapangku yang begitu bz berfesbuk. Hu Hu.. Jemputlah follow...hahah.. http://ayuarjunalovescontest.blogspot.com
:)
:)
dan juga saya sudah mula mahu membuat kraft kembali. Sekadar suke-suke seperti zaman remaja muda belia. So saya dah beli 3 alatan ini dari DAISO!
Yang tensen habis segala majalah kat rumah, Yana duk tebuk...adehh...
Gunting curve sangat cun..saya plan nak beli lagi 2 tapi bentuk yang lain... :p
p/s: Bilalah saya nak buat posting kat blog bertajuk "Saya Kembali Langsing Slim Seperti Di Zaman Anak Dara"..cam mimpi dalam mimpi jer..

Comments

Mama Zharfan said…
welcome back sifu ayu hehehe
the more the merrier and the stiffer ngeh ngeh ngeh
part diet tu--me pun bulat gak ni :) bila la me nak diet ni adoyai..
baru je tadi ada cakap kat ila "sejak pindah ofice baru ila makin sihat" adessssssssssss
suzz- Oohh not sifu lagi la..ahaks...

ila- tu la..sama ngan kite makin bulat ngan jayanya
Em's Family said…
Wow!! selamat kembali ke alam nyata heheh .. i ni tengah mood malas sikit nak join .. tak dak masa lately
amira- mood i pun suam-suam kuku jer ni huhu

Popular Posts