Update! Souvenir & Hadiah Diterima Sepanjang Minggu Ini :)

Souvenir dari mereka yang bermurah hati; Dari Miss Tini ~ Cermin comey dari Vietnam dan FM dari DUBAI...

My sis Echot dan Biq baru balik pusing Europe, rasanya 2 minggu lebih mereka pergi merendet satu Eropah. Hasil rembatan sempena dengan "Boxing Day" kat sana..
Sling bag dan pensel untuk Yana..
Cun warna pinky sling bag ni... berkenan I...
Beg tangan Harrods... Wohooo untuk kakaknya yang gorjes. Harga asal 40 pound, ngeh :0 (beli dengan harga diskaun murah sikit kot dari harga asal). Dan tudung shawl yang cantek. Suke suke suke...
T-shirt untuk abang ipar a.k.a my hubby ler... Beli saiz XL versi mat saleh. Dan cam t-shirt untuk peserta rancangan realiti "The Biggest Loser Show" lak. Terover dalam kelebaran baju... Alehai :p
Gula2 untuk my boys dan topi untuk Anaqi...
****

**

*

*

*

*

See...muka gaban :p

Hadiah lak;
Barangan Woodwards dan Scholl sempena tulisan saya terpilih dalam ruangan "Kongsi Tips" dari Majalah Mami Baby Edisi Jan 2011.
Sunquick colouring contest (last year) atas nama Anaqi :)
Makanan kucing~Hamper Fancy Feast nilaian RM100, guna nama adik dan menang dari Majalah Jelita. Sebab saya takde kucing, mak dan adik aderler... so kira sedekah untuk si Manja (kucing jagaan ibunda).
*****

****

***

**

*

*
Ini model makanan kucing... Dan paling kelakar bila saya belek2...

*****

***

**

*

*

*
Ada satu pek makanan kucing yang saya dapat siap ada perasa 'Cheese'. Biar betik? Hahahaha... Kucing moden sekarang ni makan cheese... fuyoo...


Comments

Mama Yusra said…
wah, bestnye..org lain holiday, k.ayu pn tmpang sekaki gak!
tahniah atas pe2 yg bru menang!
p/s: umh yus pn ada kucing gak.. :)
Hermit said…
trimas utk adik iparku sbb belikan baju, amat menghargai.. kena sangat la ayat "My Sister went to London and all I got was this lousy T-shirt!" tu... tadi ingat nak ambil terus permanent marker & sambung tulis kat bawah tu "And she didn't even get the size right!".. muahahaha..
Mama Zharfan said…
handbag harrods tu beshh heheh
mama yusra- tumpang dua kakiterus...klulah makanan kucing tu boleh makan kan besh..hahaha

dedet- tu less....patutnya kena kasi baju contohlah kat biq

suzz- beshhhhh
Em's Family said…
amboi semua dapat. seronok nyer. macam you pulak yang shopping sakan
HUHUHUHU....nak Harrods gak...hehehe :) Perasa Cheese yg tak tahan tu ayu...mesti mahal tu...cheese mozzarella ke aper?
amira- diaorang wakilkan I..hahahah

ezz- tu ler pasal..dah kucing malaysia dah jadi cam garfield lak..sat lagi makan lasagna pulak huhu
mama tisya said…
mcm2 koleksi adiah..bestnye