Yuran Sekolah vs Sale Awal Tahun!

Wajah kedua anak saya yang begitu semangat dan ceria untuk ke sekolah. Ini kerana mereka sudah sebulan cuti lama, semangat berkobar berjumpa rakan kelas semakin membara. Siyes, saya tengok wajah mereka turut rasa berbangga; "Anakku suka ke sekolah ye"... huhu... Dan sebentar tadi saya sudah melangsaikan bayaran yuran sekolah agama untuk dua adik-beradik ni, jumlahnya RM267.80... Pehhh lagi mahal kalau dibandingkan dengan yuran sekolah kebangsaan. Lepas tu saya dapat invitation ini...
pejam mata..
pejam mata..
cakkk...
Siap ada kata penuh ransangan... dari wall sogo facebook.
"It’s only the 3rd day of 2011 and we’re spreading some great news! The 4-day Warehouse Clearance starts this 6 Jan ’11 (Thurs), which means you still have time to work on your stamina for some massive retail therapy! "
Nak tengok katalog?? Ni ha..http://www.klsogo.com.my/warehouse/
Saya nak tarik diri dari menyertailah...hahaha...demi menjaga kesejahteraan wallet Dedet yang ku cintai..huhu
p/s: Cacah kalau jadi, wa ello ya... (shhhhhhhhhhhhhh)

Comments

mama tisya said…
sogo manjang sales tp suka lg shopping di jusco...sogo jem tgh2 bandaraya..huhuhu
mama tisya..khamis ni j card day kat jusco kepong :)
@e_da said…
huhu jcard day kepong.. huhuhu teruja ni...
Mama Zharfan said…
sales sgt tempting kan heheh
Aisyah said…
Syy... jgn kasi diaorg tau... kita borong semua..hehehe
@e_da - wah klu dekat boleh serbu tu...:)

suzz- jualan awal tahun, memang menguji sungguh huhu

aisyah- kita borang ngan atap2 sogo tu sekali...klu boleh kita pi carry pak guard sogo tu sekali (tukang angkut barang borongan)kah kah
nazihahisa said…
sogo sale memanjang.. taktik je tu lol :p wah! smgtnye muka budak2 tu g skolah :D
nazihahisa- tu la sengaja jer nak suh orh berduyun2 ke sana..hahahaha..klu bagi free gift berbanyak takpe gak ..ngeh

muka bersungguh tu...tido kul 11 mlm, kul 6am kejut sikitpun tak menangis mengada2...semangat juang tul
shoping menghilangkan stress tapi stress jugak kalau poket jadi kempis..hehe
baby (mami amana & arieff)- sebenarnya klu poket kempis lagilah stress ..huhu
Hermit said…
elo isteri kesayanganku... sila pulangkan kad after bayar utang-piutang & transfer mana2 yg patut ye hehehe :)
dedet- wakakakakaka...lupa deh...ahaks
pergi je ayu tapi mata kena tutup...pastu bawak duit cukup2 jer..HAHAHA...amacam??
ezz- klu tutup mata takut terover barang bawa ke kaunter bayaran..ngeh ngeh..duit cukup untuk beli, tambang pergi n balik ajer heheh
kak ina kl (1) said…
akak pun dapat...tapi malas nak pergi..kalau pergi mesti terbeli.
kak ina kl- samalh kita hahaha..kdg pergi bukan plan nak beli tapi terbeli jugak huhu
Em's Family said…
waaaa why give this info... habis duit den.. haha

Popular Posts