Argggh Mood Tension Bila Tengok Amani Dibotakkan!

My Amani dah 8 bulan. Tapi since dia lahir dia belum dicukurkan a.k.a dibotakkan kepala. My bad lah, lupa dan asyik tertangguh until dia dah 8 bulan. So semalam mood dedet nak membotakkan kepala Amani, so saya redha ajer. Huhuhu. Walaupun dalam hati cam sedey membara-bara. Sob sob.
Hahahah. Muka poyo kena botakkan kepala... Siyes tengok muka ni asyik nak tergelak jer.
Hepi yer? Adohai. Takleh pakai sepit rambut dah. Ni mummy tengah gigih marathon shopping online cari crochet hat, headband dan segalanya. So dedet kena tanggung perbelanjaan semua ni ya! :p

Nasib baik still comey cam Sinead O'Connor.... ngeh :p

Comments

Anonymous said…
nyum nyum si hidung dompok
cute bangattttt
nmpk mcm boy plak daaaaaaaa

=)
aunty cha!
isabelle said…
biar botak masa baby.
kalo dah besar, mmg krg comelnya
Mama Zharfan said…
amani muka seiras dgn ur boy yg paling kecik tu--nama saper--akid ker, me confuse ke afiq hehhe main bantai jer nama ni :)
Hermit said…
loh Mi, kok ngapain sih murungnya? ok aper Amani botak, still cute & look much better than i've expected... tapi cam kekok sbb dah lama tak botakkan anak pompuan hahaha :P

@Mama Zharfan,
boy yg paling kecik tu Afiq... tapi Amani sebijik cam Akid masa baby.. time Akid gemoklah hehe :)
[-suziey-] said…
uiks..sonotnye dia kena botak..hiks...seb bek still comel :)
mak sha- idup dompok cam mak...hahaha
isabelle- kan kan...setuju 101%
suzz- i rasa amani mukam akid sikit..klu dibanding ngan gambar lama2
dedet- geram tgk botak dia...halus sangat
suziey- maintain ahahahah...rasanya cukuplah sekali dibotakkan.. :)
ya Allah kiutnye awak amani..hahaha,zpelah umo 8 bulan ttp kiut jugak wpon botak cin, seb bek x umur smpi 8 taon,hahahah
mama_umar_maryam- 8 taun....ngeh..ngeh ...mesti tak nak bukak tudung tu :p

Popular Posts