Bungkusan Misteri???

Dah lama tak tulis dalam blog my wife, so nak cerita kesah bungkusan misteri yang di terima hari ini... Lunch time masuk office nampak satu bungkusan GDex kat atas meja... Terus ingat my wife kaki contest.. "Ni adiah contest apa lak?" Buka2 tengok ada kotak bungkus cantik2 siap ngan surat.. "Loh, ke supplier mana antor sempena CNY nih?"... Buka sampul tengok ada kad Hari Valentine, disebabkan tak pernah sambut ngan my wife so terdetik "Eh, biar betik!! Ni ex-gf mana yg antor??"
See... Ada kad kaler pink yg cute (cam kenal je tulisan).. Buka kad & baca... Woh... My wife yg antor rupanya.. Ngehngehngeh.. Buat tergezut je, content takleh citer, sensor hahaha... Buka kotak tengok isi... Coklat??? Loh, u know i don't like coklat mah... Takpe2, bungkus bawa balik kasi my wife makan sebab dia yg suka coklat hehehe... Trimas sbb kasi adiah, really appreciate it, I luv u too :)
Try bungkus balik... Ok setel... Tapi i ikat riben tak cantik lak hehehe...
p/s: Next time ulur je kat sebelah tak yah courier2 bebeh... i sleep next to u mah hehe :P

Comments

dedet- hehe ini hadiah organizer tu yang send kat dedet...heheh sy mmg suh dia special deliver kat dedet..:P
Mama Zharfan said…
dedet tak mkn choc yer--terbalik dgn mr hubby, sbb me tak suka choc, hubby hantu choc heheh
suzz- aah la terbalik..me giler kat coklat but not for dedet
awjan said…
hihi...bestnyer...

Popular Posts