Citer 3in1: Sumptuous Desserts, Big Apple dan Headband Untuk Amani

Siyes sibuk tapi gatai gak nak update blog. Cam ketagih pun ado. BW kejap2 sebab internet slow mengalahkan siput merangkak. Lepas tu Dedet dah upload gambar2 kat bawah maka terciptalah tajuk posting kat atas. Hahaha. Ni hasil saya jejalan kat MV sempena nak beli palazo (akibat terpengaruh dengan salah seorang pengacara wanita hari ni yang memakai palazo).. Saya singgah kat kiosk Sumptuos Desserts MV (dekat jer ngan Big Apple)Teruja dan sangat menarik minat tengok kuih-muih yang namak gorjes dalam cermin disini :)
Durian pancake... "Best seller"... Tangkap satu, RM10 mahal gak ah... Tapi memandangkan saya tak kan cuba nak membuatnya so saya beli ajer. Bak kata Encik Hubby bab2 makan jangan berkira sangat. Nanti teringat2... Huhu
4 ketoi selamat ngap dalam perut saya, 2 Akid telan dan lagi satu Dedet punyer...
Yang peliknya saya beli waktu lunch, makan still sedap lagi tapi petang bila Encik hubby makan dah masam lak rasa doriyan dalam tuh...
Big Apple- 6 biji donut diagih-agihkan sama rata kat semua anak-anak termasuklah Amani duk ngendeng yang coklatnya. p/s: Dapat voucher free 3 donut kat outlet baru dibuka di Sunway Piramid :)
Dan paling beshhh... Aksesori untuk rambut Amani. Cekak kepala berbunga merah dan sepit bunga Ros saya punyer ya...
Maknya yang psycho... Belikan headband untuk Amani yang ada seciput rambut... keh keh
Comey tak??? Dari depan lah... Kalau dari belakang nampak kehalusan botak... huhu

Comments

Wansteddy Tales said…
hohohooo... sngt cute cik amani berheadband! nasep bek dia xbukak :) stgh bb xmo pakai sbb rimas
Anonymous said…
ya Rabbi maknya
cekak yg last siap ada faux hair tu..sgt la buli amani!

tskkk
anuty cha!
Mama Zharfan said…
siyes comel--me tak de gegirl, so beli headband utk diri sendir ajer :p
dah lame zt aim nk beli hband yg ade rambut tu,tp skg maryam dah ade rambut sket,kensel beli,hehehe
comelnyer amani. pipi macam pau. aunty rasa cam pau kaya. amacam?
wan- amani mmg suke pakai apa2 kat kepala dier :)
mak sha- sy mmg suke membuli hahaha
suzz- heheh mana tahu one day u dpt gurl..rambangg mata beli headband
mama_umar_maryam- huhu ala miss maryam nak pakai cekak rambut :p
ezz- pau kacang merah :p

Popular Posts