Friday, February 4, 2011

Eskrem RM1 Yang Sentiasa Menjadi Pojaan Hati Anakndaku

Jeng jeng... Setiap kali lepas bershopping selalu kena berhenti kat kiosk ini..
McDonald fast kiosk khas untuk beli eskrem yang besh...
Paling cool sebab ada yang harganya 1 hengget ajer... Harga tu belum masuk tax. Dan my kids semua suke eskrem ni termasuk maknya sekali.
Amik yang plain ajer... Biasanya yang coating ngan cokelat takde. Kalau ada pun maknya yang beria nak salut ngan cokelat, yang lain tak nak... Ngeh :p

5 comments:

Em's Family said...

saya suke ice cream!! ayu tak masuk contest Baskin Robbins ke?

Mama Zharfan said...

me pun suka yg plain gak heheh

mama_umar_maryam said...

suke yg coated with choc!

sarasudin said...

saya suka yg ada green apple..:)

AyuArjuna BiGoshh said...

amira- tak masuk lah mira tak kreatif

suzz- sama ngan anak2 kite

mama_umar_maryam- sama arrr kite

sarasudin- gulp ada ehhh